Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de temayül mesaisi!
Politika
2 Eylül 2023 Cumartesi 19:34

AK Parti İzmir’de temayül mesaisi!

AK Parti’de belediye başkanlığı ve meclis üyesi aday adaylığı için görevinden ayrılan isimlerin yerine gelecek başkanları için temayül yoklaması kararı alındı. İzmir’de ise 14 teşkilat sandık başındaydı.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den belediye başkanlığı ve meclis üyesi aday adaylığı için görevinden ayrılan ilçe başkanlarının yerine gelecek isimlerin belirlenmesi için temayül yoklaması yapılması kararlaştırılmıştı.

İzmir’de ise Beydağ, Buca, Bayraklı, Çeşme, Çiğli, Foça, Gaziemir, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Menderes, Narlıdere ve Urla’da ana kademe, gençlik ve kadın kolları üyeleri yeni başkanın belirlenmesi için sandık başına gitti.

Genel merkez düzeyinde AK Parti MKYK üyesi, Ankara Milletvekili ve Teşkilat Başkanlığı Ege Bölge Koordinatörü Kurtcan Çelebi tarafından takip edilen temayül yoklamasından çıkacak sonuca göre yeni başkanların belirlenmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 CHP örnek alsın
 2 Eylül 2023 Cumartesi 19:43
Chpde örnek alsın birbirini yemekten başka birsey yapmıyor atama istemiyoruz ön sevim gençler kadinlara öncelik istiyoruz CHP genel Merkez duy bizi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git