Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan'dan Tugay'a 'alım-satım' tepkisi: Garip bir çözüm!
Politika
20 Mayıs 2024 Pazartesi 09:20

AK Partili İnan'dan Tugay'a 'alım-satım' tepkisi: Garip bir çözüm!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Belediyesi’nden taşınmaz alması konusunda açıklama yaparak “Karşıyaka Belediye Başkanıyken ilçe ekonomisini batıranlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olunca Karşıyaka Belediyesine ait gayrimenkulleri satın alarak geçici çözümler üretmeye çabalıyor. Acaba İzmir Büyükşehir Belediyesini bu şekilde zarara uğrattığınızda; nasıl bir çözüm yolu izleyeceksiniz? Maaşların ödenemediği diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama’da gün boyu ziyaretlerde bulundu. Bergama’da Ahlatlı Mahallesi ve Kırcalar Mahallesinde köy hayırlarına katılan İnan, vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından taziye ve hasta ziyaretleri gerçekleştiren İnan, Bergamalı hemşerilerinin sorunlarını dinledi, notlarını aldı.

İnan açıklamasında “Bergamalı hemşerilerimizin her zaman hizmetinde olacağız. Hükümetimize düşen, bizlere düşen hangi konu varsa hepsini takip ediyoruz. Bakırçay’ı daha fazla kalkındırmak ve güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bergama’daki programları kapsamında muhtarlarla da görüşen İnan; “Muhtarlarımızla sürekli irtibattayız. Ne zaman bizi ararlarsa 7/24 telefonlarımız açık. Mahallelerimizin tüm sorunlarını çözmek için kollarımızı sıvadık. Artık seçim bitti. Belediyenin de köylere hizmet götürmesini bekliyoruz.” Dedi.

Köylerdeki sorunlara da değinen İnan; “Köylerimizde su kaynaklı problemler oldukça fazla. Ayrıca Büyükşehir Belediyesine bağlı yol sorunları da had safhaya ulaşmış durumda. Köylerimizde yaşayan hemşerilerimiz sorunları için acil çözüm bekliyor” dedi.

GARİP BİR YAKLAŞIMLA SORUN ÇÖZÜLMEYE ÇALIŞILIYOR
Geçtiğimiz günlerde gündeme yansıyan ve Karşıyaka Belediyesi’ndeki borç durumuna çözüm olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne satılan gayrimenkuller ile ilgilide konuşan İnan şunları söyledi:

“Karşıyaka’da bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor. Birçok ilçede olduğu gibi belediye çalışanlarının maaşlarının ödemediği Karşıyaka’da, ortaya çıkan sonucun en önemli mimarları, şimdi de garip bir yaklaşımla sorunu çözmeye çalışıyor. Karşıyaka Belediye Başkanıyken ilçe ekonomisini batıranlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olunca Karşıyaka Belediyesine ait gayrimenkulleri satın alarak geçici çözümler üretmeye çabalıyor. Acaba İzmir Büyükşehir Belediyesini bu şekilde zarara uğrattığınızda; nasıl bir çözüm yolu izleyeceksiniz? Ya da maaşların ödenemediği diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 baran
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 23:17
Beld.lerin bir şirketi yok ki özelleşsin akıl fukarası en fazla ya arsası olur ya da bir kaç binası. İşte kendini devlet ile bir tutan bu aklı eksik kendini bilmezler haddlerini aşınca bak neler oluyor. Ya da bilerek isteyerek batırdılar ki Dünya bankasına ipotek edilsin memleketin her yeri. Yunanistana benzeyelim diye yaptılar. Yağma yok. Siz bankamatikçi yandaşlarınıza para vereceksiniz diye saçma sapan içinden çıkılmaz yollara ne bu şehri ne de başka bir yeri sokamazsınız buna izin veremeyiz.
 dalga mı geçiyorsun?
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 20:02
cahil olmayan arkadaşım, arsa satmanın adı ne zamandan beri özelleştirme oldu?
 
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:51
Bld. arsa arazi vs. taşınmaz yetkilerini kısıtlamak gerek. Yetkilerini kötüye kullanıyorlar.
 akizmirli...
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:26
saolsun bizlere çok oy kaybetirdi her söylemiyle...
 Murat
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:22
Burada bazı cahiller siz sattınız biz de satarız diyerek üst düzey cahil olduklarını bir kez daha sergilemiş oluyorlar. Bir defa devlet özelleştirme yapar. İyi de eder. Teknolojisi eskimiş yenilenmeye ihtiyaç duyan kamu şirketlerinde ne yaparsan yap işler yürümez. Özel şirket mantığı bazı yerelrde gerekli oluyor. Her sektörde devletin olması olacak iş değil. Ha şimdi ben buna rağmen iddia ediyorum ki Hala bir çok sektörde devletin sahip olduğu şirket oran olarak Çin den ve Rusya dan bile fazla. Neden mi böyle onu da siz biraz araştırıp öğrenin.
 İz
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:46
Akp genç milletvekili yeniden ortaya çıkmış, demekki yine gündeme çıkmak için her konuya girip adını duyurmaya çalışacak. Seçimde gerekeni millet dedi hala inat ediyor.
 İzmirli
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:12
Tosunum sizinkiler ne yaptı ?
 
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 09:57
Menemen Belediyesi de arazi satmaya çalışıyordu, sebebi neydi? İzmir'de kamuya ait çok sayıda arsa satıldı, neden?
 
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 09:54
Acaba kimlere satıyorlar?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git