Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan'dan Tugay'a tepki: İhaleyi bırak, yarım kalan okula bak!
Politika
18 Temmuz 2024 Perşembe 21:13

AK Partili İnan'dan Tugay'a tepki: İhaleyi bırak, yarım kalan okula bak!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin okul kantinleri ihalelerine girmesini yorumladı. Belediye tarafından yapılan okul inşaatının yarıda kaldığını söyleyen İnan "İzmir Büyükşehir Belediyesi, kantin ihaleleri kovalayacağına, Karşıyaka'ya servet aktarımı yapacağına oturup işine bakmalı. Henüz yüzde 40'a ulaşan okul inşaatını tamamlamalı" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Partİ Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi.

İnan açıklamasında şunları söyledi:

"Hayret uyandıracak bir İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP Hikayesi...2021 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi ilk kez okul inşa etmeye karar veriyor. Protokoller imzalanıyor.Yer, Eski Çamlık. Abdi İpekçi Mahallesi KarabağlarOkula ismi dahi veriliyor: Orhan Kemal...Ancak...Protokolün üstünden 3 sene geçmesine rağmen ortada ne okul var ne sınıf.Bitmiş bir inşaat dahi bulunmuyor. Öğrencilerimiz okullarına kavuşamıyor.Belli ki önümüzdeki eğitim sezonuna da yetişemeyecek, oldu 4 yıl.İzmir Büyükşehir Belediyesi, kantin ihaleleri kovalacağına, Karşıyaka'ya servet aktarımı yapacağına oturup işine bakmalı. Henüz yüzde 40'a ulaşan okul inşaatını tamamlamalı.İzmir'e çaktığınız bir çivi bile yok derken haklıyız."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Veli
 19 Temmuz 2024 Cuma 14:32
Okul yapmak milli eğitim bakanlığının görevi diye biliyordum.
 izmirli
 19 Temmuz 2024 Cuma 09:28
Yav güzel çocuum evladım.. her şeyi belediye yapacaksa hökömata ne gerek var ve de sana.. Madem öyle Diyaneti de bırakın belediyelere siz sandviç gazoz satın..
 
 19 Temmuz 2024 Cuma 08:10
Maşallah her konuda uzman her konuda bir fikri var İzmir'de Ak partiye en çok zarar veren kişi olarak şimdiden tarihe geçti...
 Siz
 19 Temmuz 2024 Cuma 07:59
Bu genç AKP millet vekilden BIKTIK
 
 19 Temmuz 2024 Cuma 02:14
Buca Metrosu'nda kazılar 3 km ye yaklaşmış, beyefendi çivi diyor
 izmir'li
 19 Temmuz 2024 Cuma 00:45
ya alın şu çoluk çocuğu sen 17 binliraya üç çocuğunu devlet okuluna gönder her gün harçlık ver senin anıtı dikelim izmire
 Utanmaz
 18 Temmuz 2024 Perşembe 21:32
Utanmaz, arlanmaz herif bunlar, emekliye verilen zammı unutacağız sanıyorlar herhalde! Topunuza birden hissettiklerimi yazmıyorum ama blirsiniz zaten!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git