Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara çıkarmasında Kılıçdaorğlu'na söz: İzmir'de rekor kıracağız!
Politika
18 Ağustos 2023 Cuma 09:19

Ankara çıkarmasında Kılıçdaorğlu'na söz: İzmir'de rekor kıracağız!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile kongrelerde zafer kazanan ilçe başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'nu ziyaret etti. Aslanoğlu açıklamasında "İlçe kongrelerini tamamlamış ilçe başkanlarımızla birlikte, Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Uzlaşı ile yenilenen İzmir’de, yerel seçimlerde yeni rekorlar kıracağımızın sözünü verdik. Tüm ilçe başkanlarımız ile birlikte dimdik örgütümüzün arkasındayız" dedi.

EGEDESONSÖZ- Kurultay süreci ve değişim tartışmalarıın devam ettiği CHP'de İzmir İl Örgütü, Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile biraraya geldi.

Kongrede zafer kazanan ilçe başkanlarının da yer aldığı heyette kongre süreçleri hakkında Kılıçdaroğlu'na bilgilendirme yapıldı. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İlçe kongrelerini tamamlamış ilçe başkanlarımızla birlikte, Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Uzlaşı ile yenilenen İzmir’de, yerel seçimlerde yeni rekorlar kıracağımızın sözünü verdik. Tüm ilçe başkanlarımız ile birlikte dimdik örgütümüzün arkasındayız" ifadelerini kullandı.

İl başkanlığı görevine devam edip etmeme konusunda ilçe kongresi sonrası il delegelerinin belirlenmesinin ardından kararını açıklayacağını dile getiren Aslanoğlu'nun yaptığı ziyaret adaylık mesaisi olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 KİRAZLİ LEVENT
 18 Ağustos 2023 Cuma 11:20
ALLAH AŞKINA KİRAZDA BU KADRO VE YÖNETİM İLE BIRAK BELEDİYE ALMAYI MUHTARLIK DAHİ ALAMAZLAR ACİL OLARAK KİRAZIN YÖNETİMİ DEĞİŞMELİ YOKSA BU BAYANI YIKMAK İMKANSIZ BUNU CHPLİLERDE BİLİYOR AMA MALASEF KİRAZ BİR KİŞİNİN ELİNE KALMIS
 izmir
 18 Ağustos 2023 Cuma 11:17
Belediyeleri aile şirketine çevirmiş başkanlardan izmir kurtulacak mı akp düşmanlığı yüzünden insanlar içine sinmeyerek belediyelere oy veriyor 3 dönem belediye başkanı olup eşini belediye başkanı yapanlarla devam mı yoksa chp özüne dönecek mi
 izmir
 18 Ağustos 2023 Cuma 11:06
Vizyonu olmayan kente bir şeyler vermeyen çalışanların haklarını gasp eden tehdit eden memur işçi sendikalarına karışan askeri ücretin biraz üstünde maaş veren bütün belediye başkanları bir daha göreve gelmesin
 Celali kaymak
 18 Ağustos 2023 Cuma 11:00
Sayın başkan ilçelerde dayatarak tek listeyle ilçe başkanlıgı yaptırıp sonrada zafer kazanan ilçe başkanıdiyorsun ben bundan zafer ğörmüyorum bilhasa dayatma seçim olarak ğörüyorum bilmem yanıldımmı
 izmirli
 18 Ağustos 2023 Cuma 10:44
Rekor oy kaybı olacak merak etme. Sn. Başkan uzayda mı yaşıyorsun izmir de mi merak ediyorum. Çıkın dolaşın biraz şu şehri , hiç mi gezmiyorsunuz, hiç mi halkın arasına çıkmıyorsunuz. Hiç bir yerde ne belediye başkanı ne il ilçe başkanı görmek mümkün değil. Kordon ,kemeraltı , konak izmir in kalbi yerler bile işportacıdan geçilmiyor, yollar bakımsız çöp dolu, kordon çöp pislik içinde. Bir tane zabıta yada görevli yok. Zaten projeniz yok, ilgi alaka sıfır. Neyin oy rekorunu kırıyorsun kafa mı buluyorsunuz.
 izmir
 18 Ağustos 2023 Cuma 10:25
Biz de size 'Karda donmak üzeresiniz, uyumak tatlı geliyor ama siz yok olmak üzere olduğunuzun farkında değilsiniz ' diyelim o zaman ... Şaka gibi bu kadar işin için de olup gerçekleri bu kadar farketmiyor olamazsınız ?????? Size oy veren bizlerle, siz dalga geçiyorsunuz anladım ben :)
 MEHMET
 18 Ağustos 2023 Cuma 10:15
Zafer kazanmak ne demek anlamadım? Kime karşı zafer?
 vatandaş
 18 Ağustos 2023 Cuma 10:14
kongreler tüm ilçelerde bitmeden gitmek doğrumu olmuş?
 hasan gürsel altuğ
 18 Ağustos 2023 Cuma 10:12
O biraz zor sayın başkan. seçmen size 99 da verdiği cezayı bir kez daha verecek.Hele birde seçimlere millet ittifakı yerel seçimlere kendi adayları ile girsin. muhtemelen büyükşehirde İzmir dahil büyük bir hezimet göreceksiniz.Gerçi sizin genel başkan alışkın ona bile yarabbi şükür der.
 Ahmet Kurttepeli
 18 Ağustos 2023 Cuma 10:08
Peki kendine şu soruyu sor bakalım, Acaba örgüt senin arkanda mı ? Biri de çıksın bu il başkanı zatın nasıl kooperatifçilik yaptığını yazsın, hak hukuk adalet, fakirliği bitireceğiz, alım gücünü yükselteceğiz dedikten sonra Mercedes maybackine binip gittiğini yazsın! Talanı yazsın talanı.. Bırakın bu işleri yıllardan beri Genel merkez ağaları İzmir'i hep çantada keklik gördüler! Tunç da hâlen daha bu soygunculara kol kanat geriyor onlara kooperatif ihalesi üstüne yine ihale veriyor.. Bu seçimlerde chp maalesef bu zihniyet ve tepeden inme il başkanı ve kadroları ile çoğu ilçeyi ve hatta büyükşehir bile kaybedecek... İzmirliler bu iş bilmez, beceriksiz kadrolardan yıldı ve bıktı... Tıpış tıpış asla artık oy yok kimsede beklemesin...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git