Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankaragücü Başkanı tutuklandı: İşte ilk ifadesi!
Spor
12 Aralık 2023 Salı 09:48

Ankaragücü Başkanı tutuklandı: İşte ilk ifadesi!

Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca dahil 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı.

ATTIĞIM TOKAT KIRIĞA SEBEBİYET VERMEZ
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüphelilerin Ankara Batı Başsavcılığına verdikleri ifadeler de ortaya çıktı. Faruk Koca, savunmasında üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini söyleyerek, "Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlardan dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti. Bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu, daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebi ile de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçeklesen hiçbir olaydan haberdar değilim" dedi.

Tutuklanan Faruk Koca, mahkeme çıkışında gülerken görüntülendi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Girit'li...
 12 Aralık 2023 Salı 16:58
Yazıklar olsun sana ve senin gibilerine...
 
 12 Aralık 2023 Salı 14:15
Yumruğuma kafa attı da diyebilirdi.
 Haşim Akgil
 12 Aralık 2023 Salı 13:47
Magandanin spor yöneticiliğinde işi ne. Be adam sen milletvekili olmuşsun parti kurucusu olmuşsun ama yazık ki adam olmamışsın . Gerçi toplum ortalamamiz da bu.
 
 12 Aralık 2023 Salı 12:42
Tokat?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git