Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Armağan Çağlayan, İzmir Büyükşehir'deki o ismi hedef aldı... Oyun sonrası kapışma!
Yerel Yönetimler
14 Mart 2023 Salı 12:00

Armağan Çağlayan, İzmir Büyükşehir'deki o ismi hedef aldı... Oyun sonrası kapışma!

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oynadığı oyun sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ceren Umay'ın kulise gelip kendisine bağırdığı söyledi. Çağlayan, "Bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız!" dedi.

EGEDESONSÖZ-  İzmir Büyükşehir Belediyesi, Armağan Çağlayan'ın 'Size Anlatacaklarım Var' gösterisinin biletlerini satın alarak izleyicilere de ücretsiz olduğunu duyurmuştu.

Yaklaşık 80 kişinin katılımı ile izlenen oyun sonrası Armağan Çağlayan ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ceren Umay arasında gerginlik yaşandı.

"İzmir Büyükşehir Belediyesi 'Size Anlatacaklarım Var' gösterisini satın aldı. Biletler 45 saniyede bitti" diyen Çağlayan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

"Instagram'dan milyon 'hakarete' uğradım. Gösteri günü geldi. Salonda olan kişi sayısı 80. Bütün profesyonelliğimle işimi yaptım. 2 saat gösteri yapıp sahneden indim. Oyun bitikten sonra. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olduğunu iddia eden bir hanımefendi, kulise gelip bacak bacak üstüne atıp bana bağırmaya başladı. Hanımefendi neden bana bağırıyorsunuz dedim. Bunun üzerine beraber çözüm bulalım sisteme dedi.

Ben de sisteme çözüm bulmakla ben sorumlu değilim. Hem işinizi düzgün yapmıyorsunuz hem de bana bağırıyorsunuz dedim. Ben Instagram'dan biletler bittiği için milyon hakarete uğradım, hem de siz bana sesinizi yükseltiyorsunuz dedim. Ve ben de sesimi yükselttim. Liyakatsiz insan zor, hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın!

Bu arada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Ceren Hanım, yarın sekreteri aracılığıyla, yarın görüşebiliriz dedi. Artık dize ihtiyacımız yok Ceren Hanım. Ne size, ne belediyeye. İşinizi doğru yapın herkese yeter ! Siz de o koltukta işinizi doğru yaparak oturabilirsiniz!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Işsiz genç
 15 Mart 2023 Çarşamba 10:55
Biz Armağan Çağlayan kimdir? Nedir bilmek zorunda değiliz bizler Izmiri yönetsin diyerek yerel seçimlerde atama belediye başkanlarına oy verdik,bu yönetim sosyal kültürel ve diğer hizmetleri yapmak zorundadırlar,yoksa eşe dosta koltukları ve yüksek maaş ile yakınlarını işe yerleştirme işlerini çok başarılı şekilde yapıyorlar,yapmaya devam etsinler,bizler güçlükler içinde yaşamaya alışkınız önemli olan rahat yaşayanların düzeni bozulmasın,ne zamana kadar sürecek acaba...
 Cemal
 14 Mart 2023 Salı 22:54
Belediye de tunc soyer ve Tunceli takımı devrede eş dost akraba dolu AKP nin yerini dolduracak şekilde sen ben bizim oğlan devam bakalım nereye kadar İzmiri de kaybedersiniz bu kafa ile nasıl olsa oy cepte devri bitti ona göre masanizi toplayın
 Bülent Işık
 14 Mart 2023 Salı 20:27
KPSS sınavında 90 puan alan öğretmen adayı yerine mülakatla 60 puan alan kişi atanır bu liyakatten bahseden alttaki yorumcuların tıkı çıkmaz.
 leon
 14 Mart 2023 Salı 19:14
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİTMİŞ BATIK DURUMDA..ALTTAKİ YORUMLARIN HEPSİNE KATILIYORUM..
 
 14 Mart 2023 Salı 17:39
Çağlayan harbiden kim? Bir ara TV şov programlarında görüyorduk. Uzmanlığı nedir ki şarkı yarışmasında jürilik yapıyordu? Liyakata gel!
 KARSIYAKALI
 14 Mart 2023 Salı 17:14
zamanında sizinde insanlara yukarıdan baktıgınız kucumsedıgınız programlarınız olmustu..
 tuna
 14 Mart 2023 Salı 16:16
belediye baskanı es dost doldurdu beldiyeye gayet normal kendilerini birşey sanıyorlar
 Yorgun demokrat
 14 Mart 2023 Salı 15:37
Herkes kendi saltanatında yaşıyor.
 Aile saadeti
 14 Mart 2023 Salı 15:02
Ceren’in avukat babasıyla Tunç eski arkadaşlar. Bırakın da o kadar olsun. Çağlayan da kim.
 35izmir
 14 Mart 2023 Salı 14:11
liyakat ve İBB ikisi bir arada düşünemiyorum bile. onun kızı bunun kocası kaç müdür var? karı koca baldız ailecek müdür olan var? lise mezunu kaç müdür var ? onun kızı bunun oğlu şunun yiğeni kaç personel var?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git