Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Çerçioğlu, Kuşadası’nda depremzede ailelerle bir araya geldi
Yerel Yönetimler
5 Mart 2023 Pazar 17:22

Başkan Çerçioğlu, Kuşadası’nda depremzede ailelerle bir araya geldi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, afet bölgesinden gelen depremzede aileler ve çocuklarıyla Kuşadası’nda bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği hafta sonu etkinliğinde, depremzedeler Gazibeğendi Sosyal Tesisi’nde misafir edildi.

Kahramanmaraş merkezli depremin ilk anından itibaren deprem bölgesine destek veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın’daki depremzedelerin yaralarını sarmak için de çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bugün Kuşadası’nı gezme fırsatı bulan depremzedeler, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Aydın’da misafir edilen tüm depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından depremzedelerimiz için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tüm milletimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Adalı
 6 Mart 2023 Pazartesi 09:38
Sayın Çerçioğlu Aydın' da en büyük şirketleri ve gelirler sahibi olduğunu herkes biliyor izliyor acaba deprem bölgesine ne kadar bağış yaptığınız? Bırakın kızılay,afad,ahbab derneklerini bunlara güven duymayabilirsiniz alanlarda sizin şirketler ile ilgili bir şey göremedik,varsa da özür dilemeyi erdem sayarız...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git