Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sandal, Milli Eğitim Müdürü ile kapıştı: Atatürk demek zorunuza mı gidiyor?
Yerel Yönetimler
17 Mart 2023 Cuma 14:15

Başkan Sandal, Milli Eğitim Müdürü ile kapıştı: Atatürk demek zorunuza mı gidiyor?

Bayraklı’da 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü vesilesi ile düzenlenen programda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner arasında tartışma yaşandı. Başkan Sandal, Müdür Ünel’in konuşmasında Atatürk’ten söz etmemesini eleştirdi. İkili arasında etkinlik çıkışında sözlü tartışma yaşandı.

EGEDESONSÖZ- 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü kapsamında Bayraklı’da gerçekleşen anma etkinliğinde Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner arasında “Atatürk” gerginliği yaşandı. Başkan Sandal, konuşmasında Atatürk’e yer vermeyen Üner’e “Atatürk demek zorunuza mı gidiyor? Çanakkale’yi doğru anlatmamız lazım“ diyerek çıkıştı.

NEDEN ATATÜRK DİYEMİYORSUNUZ?
Başkan Sandal, anma töreni sonrası karşılaştığı Üner’e “Neden Atatürk diyemiyorsunuz? Atatürk demek zorunuza mı gidiyor? Çanakkale’yi doğru anlatmak lazım. Dünyanın içinde olduğu durumu anlatmak lazım, Birinci Dünya Savaşı’nı anlatmak lazım. Bu ülkenin ne halden ne hale geldiğini, milli mücadeleye katılanları anlatmak lazım. Çanakkale’nin bu ülkenin harcı olduğunu anlatmak lazım. Ama biz sıkıştırıyoruz bir salona olup bitiyor. Bizim meydanlarımız yok mu? Oralarda yapalım bu törenleri” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ADALET
 17 Mart 2023 Cuma 20:14
HAK,HUKUK,ADALET diye bağırıp müdürü bu konuda eleştirmek bize yakışmaz.Milli Eğitim Müdürü nü tanıyan biri olarak söylüyorum böyle bir eleştiriyi kesinlikle hak etmiyor.Ayrıca meydanda tören yetkisi de müdürün söylediği gibi Kaymakam Beyde.Sayın başkandan 23 Nisan için böyle tören bekliyoruz.
 
 17 Mart 2023 Cuma 19:10
Ne şovu! Atatürk ismi sizde niye alerji yapıyor, onu bir anlatın da bilelim.
 OLAYI GÖREN MASUM KÖYLÜ
 17 Mart 2023 Cuma 19:00
Yaşanan olayı başından sonuna kadar biliyorum. Başkan Serdal SANDAL her sene bu programa katilir. Ilce muduru bu seneki konuşmayı geçen sene de yaptı. Ve programin iceriginde Ataturkumuzden olmasi gerektigi kadar bahsedildi. Dikkat çeken bir detay daha vardı. Başkanın basın ekibi salonda sadece fotoğraf çekti. Program bitiminde ekip hemen fotoğraf makinasını bırakıp, kamerayi eline alip dışarıda beklemeye başladı. Tam başkan ve ilce müdürü dışarı çıkarken kayda geçti. Size bir bilmece sorucam: Geçen sene de aynı konuşmayı dinleyip tepki vermeyen başkan acaba neden bu sene o konuşmaya tepki verdi? Cevabı bilene benden çikilata...
 İzmirli
 17 Mart 2023 Cuma 18:26
Sandalın dikili ağacı yok seçimlerden bu yana, gündem oluşturmaya çalışmış
 sezarın hakkı sezara
 17 Mart 2023 Cuma 18:12
aktroller gelmiş gene
 liyakat
 17 Mart 2023 Cuma 17:24
tarihi çarpıtanlar,kurucusuna sahip çıkmayanlar,liyakatsızdır
 İZMİRLİ
 17 Mart 2023 Cuma 16:06
sandal show peşinde yine
 VATANDAŞ
 17 Mart 2023 Cuma 15:11
ne hikmetse kamerada tam o anda ikisini çekiyor..ATAM sayesinde oy alıyorlar demek çok doğru..NOKTA...
 TARAFSIZ
 17 Mart 2023 Cuma 15:10
ATATÜRK YAŞASAYDI SAYIN BAŞKANIN PARTİSİNE OY ATMAZDI BENCE. NOKTA HATTA ÜÇ NOKTA
 T.C. Vatandaşı
 17 Mart 2023 Cuma 14:52
Sayın Başkan bu eleştirisinde sonuna kadar haklıdır. Başka çok söz var söylenecekte... anlayan anlamıştır deyip noktayı koyuyorum. NOKTA
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git