Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer’den o programa tepki: Yok sayıldık!
Yerel Yönetimler
11 Mart 2023 Cumartesi 12:03

Başkan Soyer’den o programa tepki: Yok sayıldık!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir TV programında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de içinde olduğu CHP’li 11 büyükşehir belediyesinin deprem bölgesinde yürüttüğü çalışmaların yok sayıldığını belirterek  “Programda 70 şehir ve birçok ilçenin desteği ile denildi. 11 CHP'li belediye yoktu 70 şehrin içinde. Ancak ben biliyorum biz oradayız. Bu çok üzücü ve talihsiz bir şey… Tamamen yok saymak... Ancak oradayız. Bu niye yok sayılsın, niye gösterilmesin? Deprem bile bu ayrıştırmayı ötekileştirmeyi devam ettirmeye gayret ettiriyorsa bu çok üzücü. Ancak böyle olmamalı” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ -  İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar ileilgili olarak sabah bir TV programında yayınlanan 15 dakikalık görüntüde CHP’li 11 büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin yok sayıldığını belirtti.

Soyer açıklamasında "Sabah bir TV kanalında deprem bölgesine yardım yapan belediyelerden söz edildi. Özel bir başlık açılmış. Deniliyor ki 'depremde zarara uğrayan, yaraların ortada kalması için belediyelerin de çok önemli desteği var denildi ve 15 dakikalık video gösterildi. 70 Şehir ve birçok ilçenin desteği ile denildi. 11 CHP'li belediye yoktu 70 şehrin içinde. Biz oradayız. Çok üzücü ve talihsiz bir şey tamamen yok saymak... Bu niye yok sayılsın, niye gösterilmesin? Depremde bile bu ayrıştırmayı, ötekileştirmeyi devam ettirmeye gayret ettiriyorlarsa bu çok üzücü. Ancak böyle olmamalı. Elbette Konya Belediyesi de Kocaeli, Bursa Belediyeleri de elinden geleni yaptı ancak İzBB'de yapıyor, Ankara da İstanbul da yapıyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli ezelden
 12 Mart 2023 Pazar 14:16
Hep ağlak, hep mağdur. İşini yapmaz iş öğretir.
 Izmirli
 11 Mart 2023 Cumartesi 23:28
Sayın başkan SOYER,ithal gelen iki büyük şehir belediye başkanı sanki partinin kırk yıllık üyesi gibi önce cumhurbaşkanı adaylıkları havada uçuştu masalar devrildi tekmelendi sayın SOYER siz bu partinin ocağında yetişmiş biri olarak gereken ilgiyi görmemezlikten gelinmesi biz hemşehrileriniz olarak alınıyoruz elbette ki deprem bölgesinde can ile emek ve zaman verdiniz yinede doğru temelli bina yıkılmaz...
 davut kaya
 11 Mart 2023 Cumartesi 18:27
belediyeyi yönetti de deprem bölgesi kaldı
 Lombak
 11 Mart 2023 Cumartesi 18:02
Sayılmışken sayılmadık diyorsunuz yani. İlginç bir yaklaşım. Türkiye'de depremden etkilenmeyen tüm belediyeler elinden geleni yaptı. Siz de yaptınız. Teşekkürler.
 TARAFSIZ
 11 Mart 2023 Cumartesi 14:43
SAYIN BAŞKAN 81 İL EKSİ DEPREMDEN ETKİLENEN 11 İL EŞİTTİR 70 İL. YANİ 70 İLİN İÇİNDE CHP Lİ 11 İLDE OLMUŞ OLUYOR...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git