Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer tarih verdi... Başvurular başlıyor!
Yerel Yönetimler
25 Şubat 2023 Cumartesi 14:26

Başkan Soyer tarih verdi... Başvurular başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ücretsiz deprem güvenlik karnesinin oluşturulması için tarih verdi.

EGEDESONSÖZ - İzmir'de binalar için ücretsiz deprem güvenlik karnesi oluşturulacağını duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarih açıkladı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkan Soyer, 1 Mart’tan itibaren İzmir’in tümünde talepleri ücretsiz yerine getirilip, binaların deprem güvenlik karnelerini çıkartılacağını açıkladı.

Başkan Soyer'in paylaşımları şu şekilde:

"Türkiye’nin en kapsamlı deprem risk azaltma çalışmasıyla Bayraklı’da 33 bin binanın kimlik belgelerini oluşturduk. Bornova’da 62 bin inceleme sürüyor.

1 Mart’tan itibaren İzmir’in tümünde talepleri ücretsiz yerine getirip, binaların deprem güvenlik karnelerini çıkartacağız."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kentli
 28 Şubat 2023 Salı 11:00
Sayın SOYER,Izmır'de yarımadada;Çeşme,Alaçatı,Seferihisar,Güzelbahçe,Menderese,Ürkmez,Özdere,Ahmetbeyli,Maydanoz,bütün sahil kesimlerinde o kadar hızlı kaçak ilave katlar yapılıyor ki,lütfen imar dairesini çalıştırın üstelik deprem bölgesinden gelen evsiz yurtsuz insanlar bu kaçak yapılarından yüksek bedeller ödeyerek satın alıyorlar,sayın SOYER,siz deprem bölgesinde hizmetleri götürüyorsunuz ama yöneticisi olduğunuz izmir sahipsiz şekilde kaçak ve güvensiz yapılar ile doludur,artık ilçe belediye başkanları ile gereksiz toplantılar yerine belediyelerin imar dairelerini çalıştırın yoksa kaçak yapılara ortak oluyorsunuz unutmayın ayrıca seçim geliyor oy kaybı diyerek askıya almayınız durum bundan ibarettir...
 Vatandaş
 25 Şubat 2023 Cumartesi 20:42
Başvurduk bakalım sonucu görücez ne kadar sürede cevap alıcaz bakalım
 Bucalı
 25 Şubat 2023 Cumartesi 20:28
Bazı belediye başkanları ben TOKİ ilimize sokmam diyerek yasal olarak ellerinden geleni yaptılar ve Istanbul'da kentsel dönüşüme karşı eylem yapanlar o kadar başarıya ulaştı ki malasef bir çok yerde bu projeler uygulanamadı şimdi de deprem bölgesine gereken yardımlar her yönden devam ediyor işin garib tarafı da karşı çıkılan Toki evleri sapa sağlam kaldığı için rezidanslardan pahalı bir değerlere sahip oldu,tebrikler bu kurumu istemeden birileri tavan yaptırdı,yarın gelecek seçimlerde bunlar her türlü propagandanın üstünde olacaktır,birileri çiçek,böcek,heykeller konserler ile uğraşırken ne olacak görülecektir...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git