Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay’dan sendikacılara: AKP’nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz!
Yerel Yönetimler
22 Şubat 2023 Çarşamba 08:39

Başkan Tugay’dan sendikacılara: AKP’nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz!

Karşıyaka Belediyesi’nde maaş alacakları konusunda sorun yaşayan işçiler ve sendikacılar ile Belediye Başkanı Cemil Tugay arasında tartışma yaşandığı ortaya çıktı. Görüntülerde alana giden Başkan Tugay’ın işçilere idari işlem başlatacağını söylediği ve “AKP’nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz” dediği görüldü.

EGEDESONSÖZ- Karşıyaka Belediyesi’nde örgütlü olan DİSK Genel İş 8 No’lu Şube üyeleri işçiler ücret alacakları sebebiyle dün iki saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştirmişti.

Şantiyeye giriş-çıkışın kapatıldığı eylem esnasında alana gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile sendikacılar arasında yaşanan tartışma videoya yansıdı.

Videoda şu diyaloglar yer aldı:  

Tugay: Senin hakkında işlem yapacağım.

Sendikacı: Beni polise şikayet edin, avukata verin.

Tugay: Polise şikayet etmeyeceğim. Sana idari işlem yapacağım. Herkese idari işlem yapacağım. Sendikanız için, buradaki çalışanlar için iyi bir şey yapmıyorsunuz. AKP’nin ekmeğine şu anda yağ sürüyorsunuz. Çünkü onlar bizi bu duruma düşürüyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜ:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ağam
 23 Şubat 2023 Perşembe 03:52
Şaka gibi belediye başkanı AKP''nin ekmeğine yağ sürüyormuş maaşını verde ekmeğine tereyağ sürsün işçiler
 izmirli
 22 Şubat 2023 Çarşamba 12:25
Maalesef kötü yönetiminiz ile akp nin ekmeğine siz yağ sürdünüz cemil bey, başkan demiyorum artık siz ufaktan kendinize yeni bir iş arayın bence, siz önseçim yapılamadan tepeden inme piyango başkan oldunuz, çok büyük bir şanstı ancak bu kadar heba edilir bu şans. Tarihe de karşıyaka nın en kötü başkanlarından biri olarak geçtiniz bilin.
 Partili
 22 Şubat 2023 Çarşamba 12:22
Geleceğin sağlık bakanı adayının demeçleri alıştırma yapıyor devam ediniz ön seçim olmazsa sizin gibilere oy vermek olmayacak artık...
 YAZIK
 22 Şubat 2023 Çarşamba 12:07
HÜSEYİN MUTLU AKPINAR'I GERİ İSTİYORUZ.
 izmirli
 22 Şubat 2023 Çarşamba 11:45
Kadrolar çok şişkin, başkan göreve geldiğinde hiç bir akrabamı işe almam dedi evet akraba almadı ama dost, üst düzey istekleri kıramadı, bir başkan yardımcısının kızı dahil 25 akrabası belediye de, iyi de akraba almayıp diğer torpille adam alırsanız buna ne denir.
 Vatandaş
 22 Şubat 2023 Çarşamba 10:46
Sen yöneteme çık Alp ekmeğine yağ sürüyorsunuz de kurtul yazık iş yapamayınca engelleniyoruz deyip geçiyorlar millet sizi sevdiğinden değil akp korkusundan verdi size öyle algı yaptınız ama artık IYI PARTİ VAR işiniz çok zor bundan sonra sayi genel merkezdeki bayrak yerine kondumu vah vah ülkem kimlere kaldı
 haydar haydar
 22 Şubat 2023 Çarşamba 09:46
sorsan hepiniz halkçı emekçisiniz ama icraat zamanı gelince maaş kesersiniz eksik ödersiniz az zam yaparsınız.
 AAG
 22 Şubat 2023 Çarşamba 09:31
Eski Başkan HÜSEYİN MUTLU AKPINAR 'ı mumla arıyorsunuz dur umarım Belediye Emekçileri...
 murat
 22 Şubat 2023 Çarşamba 09:27
Zamanında uçuk maaş vermeyecektin, şimdi arkasını isterler.
 Kentli
 22 Şubat 2023 Çarşamba 09:16
Sayın belediye başkanı sendika AKP ye yakın bir sendika,ne kadar boş konuşma,emeğin hakkı vardır,sendika bunun için eylem yapılır,çamur izi at belki tutar,küçük bir çocuğa acı acı diyerek kandırmaca gibi işçilerde sizin AKP öcü sözüne inandı,bir demetinizde bakanlık koltuğu istiyorum demiştiniz belki genel merkez sizi bakan olarak görev verebilir ama ön seçim olsa sandıkta kesim kalırsınız, bu yorumada rahatlıkla ak trol diyebilirsiniz,hiç umrumda değil önemli olan benim için saha oy verdiğim için pişmanım...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git