Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Şehir Hastanesi'nde son viraj!
Politika
14 Ağustos 2023 Pazartesi 13:38

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde son viraj!

Açılışına sayılı günler kalan Bayraklı Şehir Hastanesi'ndeki çalışmaları inceleyen AK Partili İnan "Hastanemiz şehrimize gösterilen hürmetin ve değerin bir işaretidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'en büyük hayalim' dediği şehir hastanelerinin en özelini İzmirlilerin hizmetine sunması bunun ispatıdır." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Bayraklı Şehir Hastanesindeki tüm hazırlıkların tamamlandığını, kısa zamanda sağlık hizmetlerinin verilmeye başlanacağını bildirdi.

MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci ile birlikte Bayraklı Şehir Hastanesini ziyaret eden İnan, bölüm ve servisleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İnan, yaptığı açıklamada, hastanenin tüm bölümlerini inceleme fırsatı bulduğunu belirterek, "Son teknoloji tıbbi cihazlarla dolu dev bir sağlık kompleksi. Hastanemiz büyük bir bilim yuvasını ve dev bir laboratuvarı andırıyor. Ziyaretimizde hastanemizdeki tüm çalışmaların ve hazırlıkların bittiğini övünç duyarak gördük. Sayılı günler sonra hastanemiz İzmir'in hizmetindedir." ifadelerini kullandı.

Bayraklı Şehir Hastanesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e hizmetlerinin en güçlü simgesi olduğunu ifade eden İnan, şunları kaydetti:

"Hastanemiz şehrimize gösterilen hürmetin ve değerin bir işaretidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'en büyük hayalim' dediği şehir hastanelerinin en özelini İzmirlilerin hizmetine sunması bunun ispatıdır. Çok mutluyuz ki İzmirli hemşehrilerimiz sağlıkta devrim niteliğinde bir hizmete kavuşuyor. Kıymetli hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya ve en güzel eserlerle buluşması için çalışmaya devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Erdoğan
 20 Ağustos 2023 Pazar 00:03
Tebrik ederim, yerel seçimler yaklaştı gavur İzmir i kazanmak lazım tabi bu durumlar tamamen duygusal
 Yeliz Adeley
 15 Ağustos 2023 Salı 09:23
Aliağa'ya yapsaydınız daha kolay giderdik en azından izban var.dağın başındaki hastaneye acil durumda hangi yoldan hasta taşırsınız?ambulanslar su mu yakıyor?bozyakadan yeşilyurttan 70 yaşında bir vatandaş nasıl gidecek bu hastaneye? ak partili inan ve mhp li bey bu sorulara da cevap versin
 erdoğan bir projedır
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 20:10
metro gitmesi ımkansız allahın dagına yaptınız hemde hasta garantılı bozyaka ve tepecık hastanesı kapanıyor..o arazılerı satacaklar..akp turkıyeyı bitirdi..akp ve erdoğan bır projedır
 dağ başında hastane
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 18:40
2024 gelmeden açılırsa büyük başarı, yoksa 10 yıl olacak.
 Tamer
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 18:07
İyi güzel de Eskiizmirde oturan nasıl gidecek. Yol sorununun çözülmesi lazım. İzmirin her yerinden direk toplu ulaşım seferleri konulmalı. Transit yollar yapılmalı. Aksi halde trafik yükü çok ağır olan Anadolu caddesi çekilmez olur
 izmirli
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 17:53
Allah düşürmesin.Randevu bile alınamıyor.
 ST
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 14:53
Önce her iki yönden doğru dürüst bir yolu ve dönüş çözümleri olmalı, baştan yol düşünülmemiş büyük hata.
 Şakir
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 14:27
Hastanelerin en özeli ne demek oluyor anlayamadım.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git