Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergüzar Korel imajını tazeledi... İşte sarışın hali!
Magazin
21 Ağustos 2023 Pazartesi 17:54

Bergüzar Korel imajını tazeledi... İşte sarışın hali!

Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik süren ve sanat dünyasının örnek isimleri arasından gösterilen Bergüzar Korel yeni projesi için imajını yeniledi.

2009 yılında nikah masasına oturan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in bu evliliğinden Ali, Han ve Leyla adında üç çocuğu dünyaya geldi.

Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile örnek evliliği olan Bergüzar Korel, sosyal medyayı da aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzlerinden olan Bergüzar Korel, son dönemde doğal halini sosyal medyadan sık sık paylaşıyor.

Ailesiyle geçtiğimiz haftalarda tatilde olan Bergüzar Korel, sosyal medya sayfasından sık sık tatilden bikinili karelerini de takipçilerinin beğenisine sundu.

Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç ile olan evliliğini üç çocukla taçlandıran Bergüzar Korel, aile hayatını gözlerden uzak yaşayan bir isim.

Türkiye'yi terk edip Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel, uzun zamandır setlerden uzaktı. Güzel oyuncu yeni bir proje için setlere geri döndü.

Hayranlarına müjdeyi sosyal medya hesabından veren Korel, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Her zaman esmer hallerine alışık olduğumuz ünlü oyuncu sarışın olarak karşımıza çıktı.

Korel yayınladığı kareyi "Sevgili Neslihan bi süre beraberiz,hoşgeldin" notuyla paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git