Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Buca'da iki adaylı kongreye adım adım!
Politika
20 Ağustos 2023 Pazar 22:11

CHP Buca'da iki adaylı kongreye adım adım!

CHP Buca'da Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yakın isimlerden olan Çağdaş Kaya'nın ilçe kongresinde aday olacağı aktarıldı. Öte yandan eski meclis üyesi Hasan Sağlam ilçe başkanlığına adaylığını açıklamıştı.

EGEDESONSÖZ- Kurultay sürecinin devam ettiği CHP'de ilçe kongrelerinde sona yaklaşıldı. 

İzmir'de büyük bölümü tamamlanan ilçe kongrelerinde çoğu ilçede tek adaylı seçimler gerçekleştirilirken bazı ilçelerde rekabet yaşandı.

Kongresini gerçekleştirmeyen ilçelerden olan Buca'da ise rekabetin yaşanacağı kongreleden birisi olması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi cephesi arasında eski ilçe başkanı Çağdaş Kaya'nın adaylığında uzlaşı sağlandığı aktarıldı.

Süreç içerisinde Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a yakın grup ile Büyükşehir Belediyesi cephesi ilçe adayının belirlenmesi için görüşmeler yürütmekteydi. Görüşmelerde Kaya'nın adaylığı konusunda hem fikir olunduğu ve Çağdaş Kaya'nın yarın adaylık açıklaması yapacağı belirtildi.

Mahallesinden delege seçilemeyen Hacer Taş'ın ilçe başkanlığına aday olmayacağı öğrenildi.

Öte yandan ilçede Suat Nezir, Ahmet Kılıç ve Lokman Fazla'nın desteklediği eski meclis üyesi Hasan Sağlam da adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bucalı
 21 Ağustos 2023 Pazartesi 19:10
bu çağdaş'ın bilgisi, birikimi tahsili nedir? meziyeti nedir? neden her dönem adı hep gündemde koskoca bucamızda bundan başka adam kalmadı mı?... zaten bu partide ya erzincanlı olacaksın ya tokatlı,yada tuncelili o zaman tahsilin liyakatın hiç önemi yok tüm kapılar sana açılır... ama bu seçimlerde asla tıpış tıpış chp'ye oy yok.. İzmir'de bir çok ilçe belediyesi kayıp... Başta Buca...
 harbi buca partili
 21 Ağustos 2023 Pazartesi 09:01
bütün parti ihanetçileri birleşti bir sağlam etmedi arkadaş ne örğütmüş be tüm akrabalar işe alındı yinede akp kadar zarar verilmedi bu partiye siz saltanatınız yıkılmasın diye çırpınacaksınız biz sizin saltanatınızı yerinden edip bu partiden hepinizi temizleyeceğiz.sizi gidi satıcılar.
 Kel başa Şimşir tarak mi?
 21 Ağustos 2023 Pazartesi 06:57
1)Hüseyin duyan harici buyuk kayip olur buca icin 2)Saglam son dakika belli pazarlikla geri cekilir 3)Duyan buyuksehir baskisiyla geri cekilirse saglam tepki oylarini alsa da cağdaş kazanir 4)Saglamin destekcileri anca dedikodu uretir buca da bahce satmaya devam etsinler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git