Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Kılıç ekonomiden dert yandı: Bu yıl kimse kışlık yapamadı!
Politika
11 Eylül 2023 Pazartesi 17:06

CHP’li Kılıç ekonomiden dert yandı: Bu yıl kimse kışlık yapamadı!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “Sonuçta biz de saray da yaşamıyoruz. Pazara kendim çıkıyorum. Her yıl ben de tarla börülcesi kış için yaparım. Kilosu 80 lira… Hepimizin elini yakan fiyatlar… Bu yıl kimse kışlık malzeme yapamadı" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, SonSöz TV’de katıldığı programda ekonomide yaşanan olumsuzluklara değindi.

Kılıç açıklamasında “Sonuçta biz de saray da yaşamıyoruz. Pazara kendim çıkıyorum. Her yıl ben de tarla börülcesi kış için yaparım. Kilosu 80 lira… Hepimizin elini yakan fiyatlar… Bu yıl kimse kışlık malzeme yapamadı. Birçok kişi bunu yaşıyor. 3 kişilik bir aileyiz ama kalabalık aileler var. Eskiden eylül ayında domatestir, turşudur ucuzlardı. Kışlıklar yapılırdı. Şimdi ise günlük yaşıyor insanlar” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Komik
 11 Eylül 2023 Pazartesi 22:18
Apartman da yönetici bile olamayacaklar chp de vekil oluyor ahh aziz ahhh alaattin siz olmasaydiniz bu vekiller olur muydu.vatandas villa da oturmuyor.
 Izmirli
 11 Eylül 2023 Pazartesi 18:07
Sayın torpilli milletvekili size göre hava hoş çünkü masrafsız şekilde milletvekili oluyorsunuz göstermelik gezmeler ile bu işler olmaz,
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git