Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Öztrak: Hani ekonomi iyiydi?
Politika
24 Ağustos 2023 Perşembe 21:01

CHP'li Öztrak: Hani ekonomi iyiydi?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Erdoğan nassı unuttu. Bu faiz artışı kredilere de yansıyacak, ekonomi yavaşlayacak işsizlik daha da artacak. Hani ekonomi iyiydi?” dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faizi yüzde 17,5’tan yüzde 25’e yükseltme kararını değerlendirdi.

Öztrak’ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Tulumbada su bitti. Elin evladı KKM’yi sonlandır yoksa benden al zenginine ver diye sana para vermem dedi. Erdoğan nassı unuttu. Bu faiz artışı kredilere de yansıyacak, ekonomi yavaşlayacak işsizlik daha da artacak. Hani ekonomi iyiydi?”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tıpış tıpış asla oy yok
 25 Ağustos 2023 Cuma 23:04
Faik bir eve git artık eve 7 dönem MV olmak nedir be arkadaş? Hala utanmadan 13 seçim kaybetmiş birini savunup duruyorsun! Yatacak yerin yok senin dinazor Faik !!
 Lombak
 25 Ağustos 2023 Cuma 07:10
Faik babacığım. Seçim öncesi Chp kahramanlığı yapan Evren Devrim Zelyutlarınız, Selçuk Geçerleriniz şimdi aman Şimşek gitmesin diye videolar çekiyor youtube''da. Bak seçimden önce onlarca defa sordum. Ekonomi polikanız nedir? Sizi farklı yapan nedir? Siz dediniz ki: Babacan. E yoktur hükümetten farkınız. Halk sizi sevmiyor. Anlayın artık! Dükkanı kapatıp gidin bence!
 Vatandaş
 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:28
Siz önce dededen toruna milletvekili olarak aldığınız ücretler ne olacak? Partiyi çiftlik bank gibi kullandığınız yeter artık çekin gidiniz yüzsüz şekilde demeç vererek size kimse inanmıyor ve güvenmiyor,halk ekonominin durumunu sizden çok daha iyi biliyor,sizi çifte kavrulmuş maaşlar ile çok güzel muhalefet yapıyorsunuz,deniz bitti halk uyandı...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git