Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Öztunç'tan Özgür Özel'e istifa çağrısı!
Politika
15 Eylül 2023 Cuma 23:07

CHP’li Öztunç'tan Özgür Özel'e istifa çağrısı!

Görevine devam edeceğini duyuran Özel, kurultay günü kesinleştiğinde bu kararın yeniden gözden geçirileceğini belirtmişti

CHP Milletvekili Ali Öztunç, bugün Genel Başkanlıkiçin adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in görevinden istifa etmesi gerektiğini söyledi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kasım ayı başında yapılması beklenen 38. Olağan Genel Kurultay’da genel başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Özel, grup başkanlığından ayrılma konusunu ise kurultay tarihi ilan edildikten sonra değerlendireceklerini belirtti. 

Özel’in bu çıkışa bazı partililer tepki gösterdi. Onlardan biri de CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç.

X hesabından açıklama yapan Öztunç, “Genel başkan adaylığı her CHP’linin hakkıdır. Ancak Genel Başkan adına grup başkanlığı koltuğunda otururken genel başkan adayı olması doğru ve etik değildir. Grup başkanlığından istifa ederek yarışmasının daha doğru olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 16 Eylül 2023 Cumartesi 09:57
Parti içinde bu tür konular basın ile konuşulmaz,partide ne yapıyorsunuz briç mı? Oynuyorsunuz, artık yerinizi bilin hiç te hak etmiyorsunuz atama ile geldiğiniz için son yirmi yılda partinin her kademesinde bulunan milletvekilleri belediye başkanları istifa ederek bu parti öyle düzelir yoksa yenile yenile şampiyon olamazsınız çoktan küme düştünüz halk nezdinde...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git