Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Serter suskunluğunu bozdu: Benim hakkım vekillikti!
Politika
13 Ağustos 2023 Pazar 14:36

CHP’li Serter suskunluğunu bozdu: Benim hakkım vekillikti!

CHP önceki dönem milletvekili Bedri Serter kontenjan milletvekilleri sebebiyle 14 olan CHP İzmir vekil sayısının 10’a düştüğünü belirterek, “Benim de hakkım vekillikti, Bayır’ın da hakkıydı, Kamil Okyay Bey’in de hakkıydı, Musa Çam’ın da hakkıydı. Buralarda hiçbirimizin kırgınlığı yok, üzgünlüğü var” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP önceki dönem İzmir milletvekili Bedri Serter, Ödemiş İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

Uzun bir süredir suskun kalan ve suskunluğunu kongrede bozan Serter, milletvekili adayı gösterilmemesini üzüntüyle karşıladığını söyledi.

Serter açıklamasında, “27’nci dönemde sizlerle beraber kapı kapı dolaştık. Eksiklerimiz halen var. 135 bine yakın Ödemiş seçmeni var. Ama 3 bin 500 üyemiz var. Üye sayımızı arttırmamız lazım. Burada sorumluluk öncelikle geçmiş dönem il başkanı ve vekil olarak bende. Sorumluluk sonra ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililerimizde… Partililerimizi sen, ben, bizim oğlanla yönetmeye çalışıyoruz. Kapılarımızı sonuna kadar açmak zorundayız. Belediyelerimiz, ilçelerimiz, milletvekillerimiz çalışmak zorunda. Benden önce sayın Tacettin Bayır konuşma yaptı. 10 vekilimiz var dedi. Benim de hakkım vekillikti, Bayır’ın da hakkıydı, Kamil Okyay Bey’in de hakkıydı, Musa Çam’ın da hakkıydı. Buralarda hiçbirimizin kırgınlığı yok, üzgünlüğü var” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Üstad
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 10:12
Sen, büyük Üstad Kemal Kılıçdaroğlu’na gidip ricacı olmasaydı partide delege bile olamazdın. Sıtkı Kürüm’ün ahı çıkıyor.
 
 14 Ağustos 2023 Pazartesi 08:31
Koskoca İzmir de sizden başka vekil olacak partili yok zaten Vekil olduğunuz zaman işiniz iyi yapsaydınız zaten devam ederdiniz Bİ gidin artık ya
 örgüt...
 13 Ağustos 2023 Pazar 23:44
senin nası vekil olduğunu acıkladılar zaten...
 Vatandaş
 13 Ağustos 2023 Pazar 23:09
Sana 1 dönem bile çoktu... Ne yaptın şovdan başka İzmir için? Eve eve torun tombalak sevmeye...
 Hüseyin Yelaltı
 13 Ağustos 2023 Pazar 21:27
Vekil olamayanların bağırıp çağırması; Bi belediye başkanlığı kalabilir miyim?
 konaka cevap
 13 Ağustos 2023 Pazar 20:03
konakkendıne gel kendıne %65 oy almıs kılıcdaroğlu ızmırde ne faturası kendıne gel kendıne
 ismail
 13 Ağustos 2023 Pazar 20:03
serter senın hakkın evde oturmak vekıllık yaptoıgın donem bile senın hakkın daeildi
 Konak
 13 Ağustos 2023 Pazar 18:53
Bu yazının doğru kısımıda var, izmirliye Kılıçtaroğlunun başkan seçilmesi uğruna ömründe oyvermeyeceği partinin mesubuna oy vermiş oldu. Tabiiki İzmirli bunu birdahaki seçimde CHP ye fatura edecek , bu bilinsin.
 Türkay pirli
 13 Ağustos 2023 Pazar 17:44
Çok doğru vallaha parti siz olmasanız içler acızı bir durumda olurdu değilmi ? yaw ufak atında civcivler yesin sizden başkaları partiye emek versin size koltuk geriye kalana taşın kökü ayıptır artık yettiniz bak ne hale düşürdünüz partiyi hep ben benlerinizle..!
 Celali kaymak
 13 Ağustos 2023 Pazar 17:25
Bu genel merkez miyadını doldurdu eğer bu kurultayda değişim olmassa yerelde hüsran kacınılmaz buda kurultay delegelerin elinde olan birşey kendileri bilir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git