Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin acı günü: İzmir'in Ekrem Abi'si hayatını kaybetti
Politika
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:48

CHP'nin acı günü: İzmir'in Ekrem Abi'si hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’in efsane il başkanı 92 yaşındaki Ekrem Bulgun hayatını kaybetti

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’in efsane il başkanı Ekrem Bulgun hayatını kaybetti. 8 kez il başkanlığı yapan 92 yaşındaki Bulgun’un vefat nedeni ise evinde geçirdiği kaza olduğu öğrenildi.

Bulgun’un cenaze töreni programının ailesi tarafından duyurulacağı bildirildi.

Ekrem Bulgun, uzun yıllar boyunca CHP çatısı altında çeşitli görevlerde bulunmuş, özellikle İzmir il başkanlığı yaptığı dönemde partinin önemli çalışmalarına imza atmıştı.

Bulgun için Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde yarın (Salı) saat 14.30'da, CHP İzmir İl Başkanlığı ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikte anma töreni düzenleyecek. Cenaze namazı ise aynı gün, ikindi namazında Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Az Bilmiş
 22 Temmuz 2024 Pazartesi 20:25
Biri de yazmış. (Işıklar içinde uyu) diye. Orada ışık mışık yokkkKKKK. Makam mevki yokkkk. Para servet YOKKK. Bildiğin toprak var. Orada kişinin AMELLERİNE bakılıyor. Siz boş boş hayatını geçirmiş olanlar işte ışıklar içinde uyu, ölüm sana yakışmadı, aramızdan ayrıldı, toprağı bol olsun, rahat uyu vs. vs. vs. diyordunuz. Orası otel değil. Orada hoca görevini tamamlayıp ayrıldıktan sonra sorgu melekleri geliyor başlıyorlar sorguya. Sorulardan geçerseniz yaşadınız, geçemezseniz vah vah vah vah vah vah vah vah. Hani ŞERİAT a karşıyız diyorsunuz ya işte orada ŞERİAT ile muamele olacaksınız.
 Ksk
 22 Temmuz 2024 Pazartesi 19:09
Kinci biriydi, kendisini hiç sevemedim, yine de rahmeti üstünde olsun.
 Mustafa MOROĞLU - Buca
 22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:37
İZMİR SİYASETİNE VE PARTİYE ÇOK EMEKLERİ GEÇMİŞTİR, ALLAH RAHMET ETSİN, MEKANI CENNET OLSUN,SAYGIYLA ANIYORUM. TÜM YAKINLARINA SABIRLAR DİLİYORUM.
 Lombak
 22 Temmuz 2024 Pazartesi 14:05
Allah rahmet eylesin.
 izmirli
 22 Temmuz 2024 Pazartesi 13:58
Işıklar içinde uyusun...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git