Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan’dan sürpriz atama… AK Parti İzmir’de Bilal Saygılı dönemi!
Politika
30 Mart 2023 Perşembe 22:24

Erdoğan’dan sürpriz atama… AK Parti İzmir’de Bilal Saygılı dönemi!

AK Parti İzmir İl Başkanı iken milletvekili aday adayı olmak için istifasını veren Kerem Ali Sürekli’nin yerine atanan isim MÜSAİD eski başkanı Bilal Saygılı oldu.

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıklamasının ardından siyasi partilerde milletvekili aday adaylığıyla ilgili istifalar yaşanmıştı. AK Parti İzmir İl Başkanı görevinde bulunan Kerem Ali Sürekli’nin de aday adaylığını ilan ederek istifa etmesinin ardından göreve vekaleten Nail Kocabaş atanmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı ve başkanvekili Nail Kocabaş ile MÜSİAD İzmir eski başkanı Bilal Saygılı isimlerinin öne çıktığı süreçte hafta sonu yapılması beklenen atama kararı Erdoğan’ın Adıyaman ziyareti sebebiyle hafta içine ertelenmişti.

Bugün ise üç isim Ankara’ya davet edildi. Yapılan istişarelerde CumhurbaşkanıErdoğan’ın kararı ile MÜSİAD İzmir eski başkanı Bilal Saygılı’nın il başkanı olarak atanması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Organise
 31 Mart 2023 Cuma 17:57
Yok artik gerçekten bu ismi ve ailesini bilmeyenmi kalmış.Referansi kim bu baskanin onada bakmak lazim.Akparti gaf ustune gaf yapiyor hep kandiriyor.
 Tuhaf işler!
 31 Mart 2023 Cuma 14:04
Skandal!
 Ahmet kolcu
 31 Mart 2023 Cuma 11:56
Umarım izmir için hayırlı olur, kendisi son dönemlerde görev yapan başkanlardan farklı olarak teşkilat geçmişi yok ancak geçmişi olanları da gördük inşallah bir şeyleri değiştirir ve hakkaniyetli bir şekilde adil bir yöneticilik yapar…
 Serkan
 31 Mart 2023 Cuma 10:06
Al birini vur ötekine
 HAHA
 31 Mart 2023 Cuma 09:53
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA 2. cüneyt hoşcoşkun vakası...
 Vatandaş
 31 Mart 2023 Cuma 08:59
CHP''li Sertel: FETÖ’cüler Cumhurbaşkanı’nı yine kandırmış olabilir CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın bugün İzmir''de açacağı cami ile ilgili çarpıcı bir iddiayı Meclis gündemine taşıdı. cumhuriyet.com.tr 22 Kasım 2019 Sertel, “FETÖ’cüler Cumhurbaşkanı’nı yine kandırmış olabilir. Cumhurbaşkanı, Camiye ismini veren Bilal Saygılı ve onun babası Eflatun Saygılı’yı tanıyor mu? Geçmişlerini biliyor mu?” diye sordu. AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İzmir’de açacağı ve 30 milyon liraya mal olan Cami’nin finansmanının FETÖ’cüler tarafından sağlandığı iddia edildi. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bu iddiaları Meclis’e taşıdı, “FETÖ’cüler Cumhurbaşkanı’nı yine kandırmış olabilir. Cumhurbaşkanı, Camiye ismini veren Bilal Saygılı ve onun babası Eflatun Saygılı’yı tanıyor mu? Geçmişlerini biliyor mu” diye sordu.
 Şimendiferci
 31 Mart 2023 Cuma 08:19
olabilir Bilal bey. Güleryüzlü de olabilir. Ama beyler teşkilaat işi bunlara bakmaz. Bir de adamın kırmızı kalemi var. Bu yayılıp giderken nasıl teşkilata hakim olacak. Olan Mhp ye oluyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git