Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'den sloganlı start!
Politika
6 Eylül 2023 Çarşamba 13:41

İYİ Parti İzmir'den sloganlı start!

İYİ Parti lideri Akşener'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladığı İzmir Milletvekili Özlale sosyal medya paylaşımı ile seçim startını verdi.
EGEDESONSÖZ -  Gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "İttifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız" ifadelerini kullandı. Akşener, İstanbul ve Ankara dahil 81 ilde aday çıkaracaklarını açıkladı. Akşener ayrıca yerel seçimlerde İzmir'de ne yapacaklarını, "İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor. “Ben adayım” dedi" ifadelerini kullanmıştı. 

Akşener'in açıklamasının ardından İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, sosyal medya paylaşımı ile startını verdi. İzmir'deki saha çalışmalarından görüntülerin yer aldığı videoyu paylaşan Özlale #İzmirVarsaÜmitVar mesajını paylaştı.  Bugünün tarihini de not olarak düşen Özlale paylaşımında İYİ Parti Lideri Akşener'i ve İYİ Parti Genel Merkezi'ni de etiketledi. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ercan Akbaş
 7 Eylül 2023 Perşembe 01:39
Uğurlu olsun. donanımlı bir adaysınız. Yanıbaşınızdayız.
 Adını vermek istemeyen İzmir''li
 6 Eylül 2023 Çarşamba 20:06
İyi parti değil alayı gelse İzmir''de kazanamaz. İyi parti CHP olmasaydı bugün meclise de giremezdi. Bencede ittifak olmasın da CHP bin gerçek gücünü görsünler.
 Ha ha ha ha ...
 6 Eylül 2023 Çarşamba 15:25
Akşener olası genel başkan adayını bu şekilde saf dışı bırakmış oldu. Kazanma şansı sıfır.
 Konak
 6 Eylül 2023 Çarşamba 15:18
Bu günkü siyaseti anlamak mümkün diyil, bir parti nasıl bir şehirde hiç iz bırakmamış bir kişiyi İzmir BB için aday gösterebiliyor. Ben dpğma, büyüme İzmirde olan birkişi olarak Özlale ismini hiç hatırlamıyorum! ( seçilme için garanti olması sebebi ile İzmiden milletvekili olması haricinde) Partilerin özellikle yerel yönetimlere talip olmaları halınde yerel halka yani partinin yerel üyelerine, yönetimine daha fazla söz vermeleri gerekmezmi? Tepeden gelen aday seçimde yerel partililerden nasıl destek alacak? İYİ parti de Türkiye Siyasi Partilerine tamamen adapte olmuş, biryeniliği yokmuş.
 Hüseyin
 6 Eylül 2023 Çarşamba 15:17
İzmir dizi tarttı 10 gr gelmiyorsunuz Aşkla TUNÇ SOYER
 izmirli
 6 Eylül 2023 Çarşamba 14:50
siz önce parti olun.. recebe su taşımaktan başka bişey yapmıyorsunuz.
 menemenli
 6 Eylül 2023 Çarşamba 14:32
görecez ederinizi İZMİR CHPDİR CHP KALACAK!!!
 bekir
 6 Eylül 2023 Çarşamba 14:15
izmirde chp varken özlale lale toplar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git