Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İduğ'un o sözleri gündem oldu: Kimse devletimize laf atmasın!
Yerel Yönetimler
3 Mart 2023 Cuma 13:15

İduğ'un o sözleri gündem oldu: Kimse devletimize laf atmasın!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un meclis toplantısında afet bölgesi ile ilgili sarf ettiği "Hiç kimse kusura bakmasın, devletimize oraya buraya laf atmasın. Yetişilemezdi. Öyle bir hasar var ki orada, hiçbir şekilde yetişmek mümkün değil. İstediğiniz kadar arama kurtarma ekibi getirin, yetişemezsiniz." sözleri gündem oldu.
EGEDESONSÖZ – Mart ayı olağan meclis toplantısında afet bölgesi ile ilgili izlenimlerini aktaran Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Depremlerin verdiği hasarın çok büyük olduğunu aktaran İduğ, "13 milyon nüfusu, 10 ili kapsayan bir alanda dünyada böyle bir deprem olmamış arkadaşlar. Hiç kimse kusura bakmasın, devletimize oraya buraya laf atmasın. Yetişilemezdi. Öyle bir hasar var ki orada hiçbir şekilde yetişmek mümkün değil. İstediğiniz kadar arama kurtarma ekibi getirin, yetişemezsiniz." dedi.

Başkan İduğ’un bu sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşıldı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 3 Mart 2023 Cuma 21:06
Haydar haydar, insanlar enkaz altında canlı canlı öldü, canlı canlı. ulan adam ilk günler gelemedik, hakkınızı helal edin diye açıklama yapıyor, bölgeden insanların nasıl durumda olduğu videolar geliyor, siz daha durumu inkar ediyorsunuz. 99 depreminde de çok büyük yıkım olmuştu, AKP yillardir o depremi siyasi malzeme yaptı. Mitinglerde enkaz altında kaldılar demişlerdi. Siz başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz?
 ATATÜRKÇÜ
 3 Mart 2023 Cuma 19:25
BRAVO BAŞKANIM DOĞRULARI SÖYLEMİŞ..MUHALEFET GİBİ YALAN YANLIŞ HABERLERE İTİBAR ETMEMİŞ..BÜYÜKŞEHİR BAŞKANIMIZDANDA AYNI CÜMLELERİ BEKLERDİK...
 VATANDAŞ
 3 Mart 2023 Cuma 19:21
DOĞRU SÖYLEYEN GERÇEK ATATÜRKÇÜ VE MİLLİYETÇİ BİR BAŞKAN SAYIN İDUĞ...
 Partili
 3 Mart 2023 Cuma 18:11
Sayın belediye başkanı bu demeç vererek doğru ve gerçek analiz yapmışsınız ama malesef bir daha belediye başkanı olarak atanma şansınız kalmadı...
 karacan
 3 Mart 2023 Cuma 15:54
doğrusunu söyleyen mualif bir başkan sizi takdir ediyoruz.Dışardan bakan izmir depremi zannediyor alakası yok çıkın bir bölgeye bir bakın değerlendirmelerinizi ona göre yazın.oturduğunuz yerde atıp tutmak kolay
 
 3 Mart 2023 Cuma 15:18
Tamam da niye o kadar hasar oldu, tüm mesele zaten bu değil mi? Şimdiki siyasi iktidar 21 yıl boyunca geçmişte yaşanan tüm depremleri siyasi malzeme yaptı mı yapmadı mı?
 haydar haydar
 3 Mart 2023 Cuma 14:51
başkan doğruları konuşmuş ama seçmeni onu duymak istemiyor ki. devlet yoktu herkes perişan yardım gelmiyor yalanlarını istiyor. ahbabı bile devlet ordaydı dediği için sildiler. Allah yardımcın olsun başkan.
 SOKAK
 3 Mart 2023 Cuma 14:31
Tabiki okadar büyük depremden sonra yaşanan felaketin ağır bir tablosu olacaktır, olduda zaten. Tamam devlet o an yetişemedi onuda anladık. Ancak asıl mesele; bu noktaya gelene kadar yapılan hatalar ve siyasilerin oy uğruna verdikleri tavizlerdir. Kusura bakmayın ama imar affı veya imar barışında tüm siyasiler oy hesabı içerisine girdi.NOKTA
 izmirli35
 3 Mart 2023 Cuma 14:18
Gereksiz yorum yapacağına ilk önce Çamdibi-Altındağ imar projesini tamamlasın sayın başkan!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git