Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Menderes'i mezarı başında andı
Politika
17 Eylül 2023 Pazar 11:02

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Menderes'i mezarı başında andı

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, idam edilişlerinin 62'nci yılında Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu'yu mezarı başında andı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu daha sonra merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da kabrine ziyarette bulundu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, idam edilişlerinin 62'nci yılında eski Başbakan Adnan Menderes, Maliye Bakanı Hasan Polatkan ve Dışişler Bakanı Fatin Rüştü Zorlu'yu mezarları başında andı. Birlikte mezar başına yürüyen ikiliye, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti. Dua okunmasının ardından, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu Adnan Menderes'in Özel Kalem Müdürü, Kore Gazisi Mustafa Şevket Tarı ile bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu daha sonra birlikte yürüyerek merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın mezarına da ziyarette bulundu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ertugrul
 17 Eylül 2023 Pazar 21:08
Menderesin yerine mezara girseniz bosuna...menderesin neler yaptıgı mahkeme tutanakların da bellı...layıgını bulmuş olamaz mı...
 Az Bilmiş
 17 Eylül 2023 Pazar 18:15
Sayın (altan koralttan) çok güzel ifade etmişler. Ben de ilane olarak şunu söylerim. Milli şef İNÖNÜ zamanında iktidarın ellerinden gittiğini gören zamanın CHP si intikam almak için askerleri kullanarak çok kötü bir tarihin yazılmasını sebep olmuşlardır. Günümüzde de Sayın KILIÇDAROĞLU durduğu noktadan hiç sapmadan yine M. XXXXXDAĞ a sahip çıkmakta geri durmaktadır. Bu DAĞ değil mi terör başını güzellemeler düzen, yeri göve sığdıramayan. Suçu ve suçluyu övmek SUÇ DEĞİL Mİ. Bu kadar yeter mi.
 altan koralttan
 17 Eylül 2023 Pazar 15:35
şaşkın ördek göle tersten dalarmış...
 İSTİFA
 17 Eylül 2023 Pazar 13:10
KEMAL İSTİFAAAAAAAAA
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git