Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kınık’ta ‘Defne yaşasın’ sefeberliği
Yerel Yönetimler
31 Mart 2023 Cuma 10:05

Kınık’ta ‘Defne yaşasın’ sefeberliği

İzmir’in Kınık ilçesinin Poyracık Mahallesi’nde yaşayan SMA TİP 1 hastası Defne bebek için seferberlik ilan edildi.

Okan ve Çiğdem Gürbulak çifti, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konulan çocukları Defne’yi yaşatabilmek amacıyla mücadele ediyor.

Defne Bebek için destek çağrısında bulunan Doğruer, “noter onaylı ve valilik izni başvuru aşamasında olan kampanyası kapsamında sağlığına kavuşabilmesi adına elimizden geleni yapacağız. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. Instagram üzerinden @defneyasasin sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Defne’ye destek olabilirsiniz. Noter onayıyla başlatılan bu kampanyada Defne için birlikte el ele vererek tıpkı tedavisine başlanan Kaan Efe Şanal bebekte olduğu gibi tekrar hep birlikte başaracağız” dedi.

KINIK’TA ‘DEFNE YAŞASIN’ STANDLARI KURULDU
Defne Bebeğin sağlığına kavuşabilmesi doğrultusunda gerekli tutarın toplanabilmesi için başlatılan noter onaylı kampanya kapsamında, Kınık ve Poyracık Pazarında el emeği ürünlerinin de satıldığı Defne Yaşasın stantları kuruldu. Standa Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, baba Okan Gürbulak, halktan gönüllüler ve belediye personelleri katılım sağladı.

BABADAN YARDIMSEVERLERE DESTEK ÇAĞRISI
Baba Okan Gürbulak ise; "Çocuğumuzun sağlığına kavuşması amacıyla yurtdışında Zolgensma tedavisi alması gerekiyor. İnsanlık adına bütün hayırseverlerden kampanyaya destek vermelerini istiyoruz. Lütfen destek verin, evladım iyileşsin" çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git