Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Komşu'da kanlı hesaplaşma: 6 Türk öldürüldü
Dünyadan
12 Eylül 2023 Salı 15:06

Komşu'da kanlı hesaplaşma: 6 Türk öldürüldü

Yunanistan arabada infaz edilen 6 Türk'ü konuşuyor, ülke dehşete düştü. Turistik bölgede infaz edilenlerin Barış Boyun çetesine mensup olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yunanistan’ın turistik bölgelerinden Lutsa’da dün gece yaşanan silahlı saldırı ülke gündeminde bomba etkisi yarattı. Bir otomobildekilere yönelik silahlı saldırının ardından 6 kişi yaşamını yitirirken, Yunan medyası ölenlerin Türk olduğunu duyurdu.

Öldürülenlerin Barış Boyun çetesinden oldukları öne sürüldü. Yaşamını yitirenlerden birinin Ersu Büyüktunç olduğu iddia edildi. Yunan medyası olayın gizli servislerle bağlantılı olduğunu yazdı. Protothema.gr, altı kişiden beşinin içinde ölü bulunduğu arabanın fotoğrafını yayınladı.

Yunan polisi, faillerin kaçtığı iddia edilen bir motosiklet ve siyah bir arabayı arıyor. Yansıyan ilk haberlere göre olay uyuşturucu veya mafya hesaplaşması.

Yunan medyası, öldürülenlerin Türk olduğunu ve aynı zamanda Fransız kimlik belgesi olduğunu bazı kaynaklara dayandırarak iddia etti. Polisler bu belgelerin orijinalliğini incelediklerini de açıkladı. Uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı şüphelenilen bu kişilerin Yunanistan ve Fransa’da aktif olduğu da öne sürüldü.

Proto Thema’ya konuşan bir kaynak, “Şu an aynı araçta ölü bulunanların aynı çeteden olup olmadığı bilinmiyor. Belki bazıları rakip çeteden olabilir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git