Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'teki darp olayında yeni gelişme... İlçe başkanı istifa etti!
Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 21:30

Menderes'teki darp olayında yeni gelişme... İlçe başkanı istifa etti!

8 ay önce seçilmeden CHP Menderes İlçe Başkanlığına getirilen, görevden alınacağı konuşulan Hakan Karakurt, Harun Bila'nın darp edilmesi olayından sonra yaşanan gerilimin sonunda istifa etti. İlçe Başkanlığına, yönetim kurulu üyesi Ersin Gür getirildi.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Menderes İlçe Örgütü'nde bir süredir gündemden düşmeyen görevden alma ve yönetimin düşürülmesi tartışmaları, İlçe Başkanı Hakan Karakurt'un istifasıyla sonuçlandı. Karakurt, akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, İl Başkanlığı'nın isteği doğrultusunda istifa etti. İlçe Başkanlığı görevine, yönetim kurulu içinden Ersin Gür, oybirliğiyle getirildi.

MECLİS ÜYESİNİN DARP OLAYI KRİZE YOL AÇMIŞTI
Geçtiğimiz hafta, Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyesi Harun Bila, İlçe Başkanı Hakan Karakurt ve yanındaki arkadaşları tarafından darp edildiğini sosyal medya hesaplarından duyurarak büyük bir skandalı ortaya koymuştu. Bu olayın ardından CHP'li Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ve İlçe Başkanı Hakan Karakurt, İl Başkanlığı'nın "konuşmayın" talimatı gereği, olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Disiplin sopasının gösterildiği bu olayın ardından İlçe Başkanı Hakan Karakurt'un istifasının istendiği, eğer istifa etmediği takdirde görevden alınacağının söylendiği öne sürülmüştü.

Hakan Karakurt, yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı son toplantıda istifasını vererek gereğini yaptı. Karakurt'un yerine yönetim kurulu içerisinden Ersin Gür getirildi. Ersin Gür, son 5 yıl içinde CHP'nin 8. İlçe Başkanı oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tekeli
 26 Nisan 2024 Cuma 10:29
Mendereste bu olaylar zinciri devam edecektir çünkü sahil şeridi büyüktür bir çok rantçı burada parsa kapmak için devrededir bu işin ana kumandasında CHP genel merkez yöneticileri vardır...
 köylü
 25 Nisan 2024 Perşembe 08:41
Allah büyüktür. Erkan Özkanı küçümseyen bir anlayış bu kadar olurdu zaten. yürümeyeceği başından belliydi.
 
 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:41
Bunlar bildiğiniz gibi.
 zeyno
 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:28
Küçümsemek için söylemiyorum, fakat çiftçinin yapacağı işler değil ilçe başkanlığı.
 İddia edilen kavga neden çıkmış .
 24 Nisan 2024 Çarşamba 21:43
Menderes İlçe Belediye Başkanı mazbatayı alır almaz nereye gitmişti . Maça . Nerde poz verdi . Trübünde . Bu işler tribünde poz vermeye benzemiyor . Belediye Başkanına ne yapacaksınız . İddia edilen olaylar CHP olunca , Konuşmayın . Halının altına süpürelim .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git