Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'teki yangın kontrol altında!
Güncel
17 Eylül 2023 Pazar 13:19

Menderes'teki yangın kontrol altında!

İzmir’in Menderes ilçesinde dünden beri süren yangına ilişkin olarak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bakan Yumaklı, yangının kontrol altına alındığını belirtti.

EGEDESONSÖZ – İzmir’in Menderes ilçesi Keler Mahallesi mevkinde dün yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen yangını söndürme çalışmaları için dünden beri aralıksız çalışmalar devam ediyor.

-EKİPLERİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR... HELİKOPTER DÜŞTÜ!

Yangını söndürme çalışmaları sırasında alevlere müdahale eden bir helikopter gece saatlerinde Tahtalı Barajı’na düşmüştü.

ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını belirtti. Yumaklı, bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğünü ifade ederken helikopterde bulunan üç mürettebat için arama kurtarma çalışmalarının aralıksız çalıştığını söyledi.

Bakan Yumaklı’nın yaptığı açıklama şu şekilde:

İzmir’in Menderes ilçesi ve Bolu’nun Gerede ilçesindeki orman yangınları KONTROL ALTINA ALINDI. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. İzmir Tahtalı Barajı’na düşen yangın söndürme helikopterinde görevli üç mürettebatımızı arama kurtarma çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git