Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nazan Öncel ölümden döndü!
Magazin
21 Eylül 2023 Perşembe 10:15

Nazan Öncel ölümden döndü!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel'in başına görünmez bir kaza geldi. Ünlü sanatçı, başına gelen olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

'Gitme Kal Bu Şehirde', 'Gidelim Buralardan', 'Erkekler de Yanar', 'Ukala Dümbeleği', 'Geceler Kara Tren' gibi unutulmaz şarkılara imza atan Nazan Öncel, hayranlarını korkuttu.

Şarkıcı hava almak için İstanbul Kemerburgaz'daki evinin bahçesine çıkar çıkmaz üst kat balkonundaki saksı başını sıyırıp omuzuna çarparak yere düştü.

"GÖRÜNMEZ KAZA İŞTE"

Öncel "Görünmez kaza işte. O adımı atmasaydım belki de 'Başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılacaktı. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" dedi.

67 yaşındaki Nazan Öncel, geçen hafta da 287 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu. Mesajına, "Sigara, insanın düşmanıyla sevişmesi gibi bir şeydir" diyerek başlayan ünlü isim; şöyle devam etmişti: 

"TANSİYON 22'Yİ GÖRDÜ"

Sıcaklar falan derken tansiyon 22’yi gördü. Ani bir bayılma... Apar topar hastaneye koştuk, serum tedavisi vesaire. Sigarayla da vedalaştık.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git