Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nefes kesen 9 Eylül gösterisi!
Güncel
9 Eylül 2023 Cumartesi 20:40

Nefes kesen 9 Eylül gösterisi!

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü bir dizi etkinlikle kutlandı.

"Zafer Yürüyüşü"yle sabah saatlerinde başlayan, Konak ve Cumhuriyet meydanlarında devam eden kutlama programının akşamki bölümünde, süvari birlikleri, Birinci Kordon'da gösteri geçişi yaptı.

İzmirliler, yoğun ilgi gösterdikleri süvarilerle fotoğraf çektirdi.

Birliklerin geçişinin ardından, "Solo Türk" ve "Türk Yıldızları", İzmir semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Birinci Kordon ve Gündoğdu Meydanı'nı dolduran İzmirliler, gösterileri ilgiyle izledi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

İzmir'in pek çok yerinden görülebilen gösteri yaklaşık 75 dakika sürdü. Alsancak Limanı ile Cumhuriyet Meydanı arasında, fener alayı düzenlendi.

Törenler kapsamında ayrıca İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu, Kültür ve Sanat Fabrikası önünde zeybek gösterisi sundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ANKARA
 9 Eylül 2023 Cumartesi 20:52
Ülke de Bu Kadar Ekonomik Kriz Varken Ülke Neredeyse İmf ye Muhtac Olmus İken Ve Neredeyse Emekli Maaslari Odenemeyecek Durumda İken Nedir Bu Satabat İsraf... Bu Jetlerin Yakitindan Haberiniz Var Mi! Kime Neyin Havasi Bu! Bu Jetlerin Yaktigi Yakit En Az 10 Milyon! Bu Para İle Baska Odemeler Yapilir! Tasarruf Tasarruf... Bu Jetler Kime Hava Atiyor... Yeter... Bu İsraftir Bu Terbiyesizliktir... Millet Cöplerden Ekmek Topluyor Ekmek!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git