Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel adaylığını o isimlerle açıklayacak... İzmir'den milletvekili de var!
Politika
14 Eylül 2023 Perşembe 21:20

Özel adaylığını o isimlerle açıklayacak... İzmir'den milletvekili de var!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, yarın CHP Genel Merkezi’nde genel başkanlık adaylığını açıklayacak. Özel’e çok sayıda CHP milletvekili de yanında olarak destek verecek.

CHP’de 28 Mayıs sonrası başlayan değişim tartışmasında yarın önemli bir gün olacak. Diken'den Altan Sancar'ın haberine göre Özgür Özel genel başkanlık için adaylığını açıklayacak. CHP’nin genel merkezinin ikinci katında toplantı salonunda konuşacak Özel’in yanında çok sayıda CHP’li milletvekili de olacak. Özel'e destek verecek isimlerin arasında İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen de yer alacak. 

Diken’in edindiği bilgilere göre, Özel’le birlikte orada bulunacak bazı milletvekilleri şöyle:

Adana Milletvekili Ayhan Barut
Adana Milletvekili Burhanettin Bulut
Ankara Milletvekili Murat Emir
Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün
Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan
Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan
Edirne Milletvekili Ediz Ün
Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan
Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı
İstanbul Milletvekili ve PM üyesi Özgür Karabat
İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer
İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş
Karaman İsmail Atakan Ünver
Sivas Milletvekili Ulaş Karasu
Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin
Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu
Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen
İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 hasan gürsel altuğ
 15 Eylül 2023 Cuma 12:54
körler sağırlar birbirini ağırlar kongresine hoşgeldiniz. merak etmeyin hele şu yerel seçim gelsin bu seçmen sizin kulağınızıda açacak gözünüzüde açacak.
 Kur- ul - taya gidiyoruz .
 15 Eylül 2023 Cuma 11:26
A - 1. Aday - B - 2. Aday C - 3.Aday D- 4. Aday E- Hiçbiri
 Bergamalı
 15 Eylül 2023 Cuma 10:10
1) Özgür Özel aday olacak, 2) Kongrede Delege Kılıçdaroğlu'nu da aday gösterecek 3) Kılıçdaroğlu açık ara kazanacak (kongreyi elbette, başka kazanabildiği birşey yok) 4) Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu El Ele sahneye çıkacak. 5) CHP'de parti içi demokrasinin gerçekleştiğini ve şimdi birlik ve beraberlik zamanı olduğu mesajı verilecek. 6) CHP Eski tas eski hamam devam edecek. 7) İYİ parti İstanbul-Ankara'da İmamoğlu ve Mansuru destekleyecek Karşılığında İzmir'i alacak 8) Chp tarihinin en düşük oy oranlarından birini alacak. Şimdiden Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığını tebrik ederim. Allah çarşısına pazar versin
 KENDİSİNİ SEVERİM..?
 15 Eylül 2023 Cuma 08:34
Özgür beyi severim fakat kendisi tamamen Sayın Kılıçdaroğlundan almış olduğu emirle aday olacağını açıklayacak neden mi yanındaki çıkacak olan tüm millet vekilleri dikkat ederseniz atanarak bölgelerinden seçime girmiş vede tombaladan çıkma millet vekilleri burda oynanan oyunda aynen şöyle olacak seçime kadar başka aday çıkmasın çıkan adaylarda gözleri korkutulup seçim günü yeterli oy toplayamayıp Kılıçtaroğlu son dakika adayım demeyeceğini var sayarsak kılıçtaroğlunun yöneteceği aday seçilecek havası fakat kılıçdaroğlu son dakika aday olarak Özgür beyde u dönüşü yaparak onu destekleyecekler ile birlikte kılıçtaroğlunu tekrar parti başkanı yapmak amaçları bunu görmeyen yoktur diye düşünüyorum. Ayrıca Sayın Gökçe Gökçen İzmir sokaklarında gezintiye çıksa sivil olarak karşısından gelen İzmirlilere gülümsese kadına bak ne mutlu insanlara gülümseyerek geziyor yorumundan başka bir şey almaz çünkü kendisi izmirli değil İzmir onu kabul etmez..
 
 14 Eylül 2023 Perşembe 23:06
tavşan aday
 Vatandaş Rıza
 14 Eylül 2023 Perşembe 22:27
Bu milletvekilleri destek veriyor ama genel merkez yöneticilerinden hiç kimse yoktur,bakalım sonuç ne olacaktır? Çünkü şimdiye kadar genel başkan ve genel merkez yöneticileri gereğini yapma gereğini yapmadı...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git