Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk'ta 23 Nisan çocuk şenliği dolu dolu geçti!
Yerel Yönetimler
23 Nisan 2024 Salı 18:48

Selçuk'ta 23 Nisan çocuk şenliği dolu dolu geçti!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Selçuk’ta Çocuk Şenliği ile kutlandı. “Çocuklar Özgürdür, Sokak Oyunlarıyla Büyür” sloganı ile Pazar Yerinde düzenlenen şenlikte Selçuklu çocuklar Atatürk’e mektup yazdı, eğlenceli etkinliklere katılan çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi kursiyerleri başarılı performanslar sundu.

Selçuk’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene  Selçuk Belediye Bandosu eşliğinde meclis üyeleri ve partilileri ile birlikte katıldı.

Çelenk sunum töreninin ardından 23 Nisan sebebiyle koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Cansu Korkmaz’a bırakan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cansu Başkan’ın önerilerini ve isteklerini meclis üyeleri ile birlikte dinledi.

Tören Alanında İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi programın ardından Pazar Yerine gelen çocuklar ve aileler Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.

KURSİYERLER BEĞENİ TOPLADI
Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi kursiyerlerinden oluşan bando takımının alana girişiyle başlayan şenlikte Selçuk Belediyesi Drama Kursu öğrencileri “Andımızı” okudu.  Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi kursiyerleri performansları ile Çocuk Şenliğine renk kattı. Merkezdeki enstrüman ve ritim kurslarına katılan öğrenciler performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı. Selçuk Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Modern Dans Ekibi de Çocuk Şenliği’nde başarılı performanslar sergiledi. 

Yoğun katılımla gerçekleşen Çocuk Şenliği’nde düzenlenen eğitici atölyelere katılan ve çeşitli oyunlar oynayan çocuklar akşam saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Alana kurulan stantlardan özellikle yüz boyama standı büyük ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atatürk tarafından kendilerine armağan edilmesinden mutluluk duyduklarını belirten çocuklar akşam saatlerine kadar Çocuk Şenliği’nin tadını çıkardılar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git