Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırdancı Mehmet Sur kara listeye alındı
Magazin
21 Haziran 2023 Çarşamba 16:51

Şırdancı Mehmet Sur kara listeye alındı

THY'nin İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçakta çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Şırdancı Mehmet olarak tanınan Mehmet Sur, kara listeye alındı. THY, Mehmet Sur'a 6 ay boyunca uçak bileti satmayacak.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye ile adını duyuran ve Şırdancı Mehmet olarak tanınan Mehmet Sur, 15 Haziran günü THY'ye ait uçakla İstanbul'dan Gaziantep'e gitti. Uçuş esnasında yemek servisinin yapılmasının ardından Sur, bu sırada göğsünden çıkardığı şırdanı yedi. Türk Hava Yolları, anları Instagram hesabından yayınlayan Sur'u kara listeye alarak 6 ay bilet satmama kararı aldı.

THY, uçaktan şırdan videosu çeken Şırdancı Mehmet Sur'u kara listeye aldı

VİDEOSU TEPKİ ÇEKTİ
Bu anları cep telefon ile kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Sur tartışmalara neden oldu. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından harekete geçen havayolu şirketi yolcunun marka değerini zedelediği gerekçesiyle Mehmet Sur'u kara listeye aldı. Sur, 6 ay boyunca THY'den bilet satın alamayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gülsen
 21 Haziran 2023 Çarşamba 17:26
Çok iyi yapmışlar görgüsüz davranışlar zaten sosyal medyada bıktık aptal videolarının mide bulantısı iti davranışlarını görmek istemiyoruz reklam adı altında itici mide bulandırıcı tavırlar sergiliyor kendileri az bile ceza vermiş THY kutlarım saygılar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git