Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer, Kılıçdaroğlu’na ‘gölge belediye’yi anlattı… 150 cana sığınacak yuva!
Yerel Yönetimler
12 Şubat 2023 Pazar 17:57

Soyer, Kılıçdaroğlu’na ‘gölge belediye’yi anlattı… 150 cana sığınacak yuva!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay’da belediye tarafından kurulan çadır kente CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ziyaret etti. Soyer, alanda Büyükşehir’in bir gölgesini kurulduğunu Kılıçdaroğlu’nu anlattı. Ayrıca 150vatandaşınçadır kentte bulunduğu da belirtildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen Hatay’da çadır kent kurulumunu tamamladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çadır kente İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanıTunç Soyer ile birlikte gelerek bilgi aldı.

“Büyükşehir’in bir gölgesini buraya kuruyoruz” diyen Başkan Soyer, Kılıçdaroğlu’na verdiği bilgide “gelen vatandaşın Büyüşehir’in kurumsal kapasitesinin içerisinde olan ne varsa hepsini burada bulacak. Fen İşleri’nden Mezarlık ekiplerine, psiko destek biriminden veterinerliğe kadar her şey burada. Biz buradaki vatandaşların belediyesi gibi çalışmaya karar verdik. Sosyologlar, psikologlar, mühendisler hepsi burada görevyapıyorlar” dedi.

Kılıçdaroğlu ise Soyer’e dönerek “çocukların psikolojisi çok önemli. Psikologlar var mı?” sorusuna yanıt veren Başkan Soyer, “Var. Çocuklarımız içinayrıca Fen İşleri ekibimiz bir park yapacak. Onların park ihtiyacını da karşılayacağız” şeklinde konuştu.

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köse ise 150 vatandaşın Büyükşehir’in hizmetlerinden yararlandığını anlattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git