Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü şarkıcıdan Özlale'ye telif tepkisi: Artık ne diyeyim!
Güncel
7 Eylül 2023 Perşembe 13:38

Ünlü şarkıcıdan Özlale'ye telif tepkisi: Artık ne diyeyim!

Şarkıcı Deniz Tekin, İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı Ümit Özlale’nin şarkısını izinsiz kullanmasına 'Artık ne diyeyim' sözleri ile tepki gösterdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlerde ‘ittifakın kazandığı belediyeleri kaybetmeyi göze alarak’ 81 ilde aday çıkaracaklarını, İzmir’de de kentin milletvekili Ümit Özlale’yi aday göstereceklerini söylemişti.

Bu bağlamda propaganda çalışmalarına başlayan Özlale, dün Twitter’dan İzmir’de ‘halkla iç içe olduğu’ bir reklam videosu paylaştı.

Aynı zamanda İYİ Parti İzmir milletvekili de olan Özlale, videoda Deniz Tekin’in ‘İzmir’de Bir Gün Batımı’ şarkısını kullandı.

İYİ Partili vekilin paylaşımını alıntılayan Tekin, şarkı için yorumcu olarak kendisinden veya eser sahibi olarak babasından izin alınmadığını söyledi.

Tekin, şunları yazdı: “Bilginize artık ne diyeyim. Bilinirliğinden bağımsız herhangi bir fikri ürünün umumi mahalde kullanılması yorumcu/eser sahibi ve varsa yayıncının iznine tabidir, günlük süreçlerde en azından sözlü, düzgün bir işleyişte yazılı muvafakkatname gerektirir. Alt parantez olarak: İYİP, CHP, TİP herhangi bir siyasi parti fark etmeksizin böyle bir propaganda çalışması her türlü izne ve bilgilendirmeye tabi.” (Diken)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 bakar kör olmak
 7 Eylül 2023 Perşembe 21:06
Yine yerel seçim, yine troller yorumlara abanıyor. Hizmetsizliğe dur demek lazımmış. Öyle bir algı oluşturuldu ki Türkiye'de tek yan gelip yatan belediye İzmir Belediyesi ilan edildi. Ulan Ankara'da İzmir'de yapılan işin yarısı bile yapılmıyor ama adamı kazanacak aday ilan ettiler. Dalga mı geçiyorsunuz? Manisa temizmiş, cart curt. Adam altgeçide sı...yor, belediye ne yapsın? Kafa mı buluyorsunuz? Soyer gitse ne olur, kalsa ne olur! Gelecek kişinin elinde sihirli değnek mi olacak zannediyorsunuz? Kazanacak aday Yavaş 4 yıldır 1 metre raylı sistem yapmadı. Elinden tutan mı olmuş? İzmir'de ne yaparsan yap gecekondular durdukça hiçbir şey yapılmıyor algısı var. Bu çok net.
 izmirli
 7 Eylül 2023 Perşembe 18:52
arkadaşlar şu izmir in hizmetsizliğine bir dur demek gerek artık aziz başkanı mumla arar olduk soyer izmire hizmet için gelmiş gibi hiç durmuyor gerçi suç onda değil diyeceğim ama buğra bey gibi değerli bir insanı bile kadrosundan çıkaran hiç bir kadrosunu düzgün oluşturmuyan bir başkandan ne beklenir o yüzden nasıl 28 mayısta değişim dedik olmadı bu sefer izmir halkının elinde bu sefer olsu artık illa akp iyi parti mhp chp gelsin demiyorum gerçekten dürüst iş bitirici izmir için çalışacak birini seçelim yeter artık tamam bizim izmire köy diyorlarbiz böyle mutluyuzda ama bu yolları yeşilliksiz alanları kokuyu düzensizliği hak etmiyoruz dibimizde manisa var diyeceksiniz manisanın nufüsu veya yüz ölçümü ne kadar ne olursa olsun bir bakın heryer yemyeşil tertemiz koca izmir ATATÜRK ÇÜ İZMİR manisa kadar olamadı bakın orada bir park yapmış adamlar ATATÜRK kent parkı izmirin neresinde var allah aşkına bir bakın
 altan koralttan
 7 Eylül 2023 Perşembe 18:14
adam aday olacak ya. Ak troller hemen saldırıya geçmiş. sevgili romalılar akpliler! seçilmenizin tek yolu bu adamdan geçiyor farkında değilsiniz. akpartinin izmiri alabilmesinin tek yolu iyi parti adayı ile CHP adayı kapışırken aradan sıyrılmanızdır. Bence takım liderleriniz çok başarısız bu açığı göremiyor. fahrettin beyin yerinde olsam hepsini işten çıkarır beni alırdım.
 
 7 Eylül 2023 Perşembe 17:04
Kur'an, Atatürk ne alâka?
 Şaşkınlar Partisi
 7 Eylül 2023 Perşembe 16:31
Şaşkın ördek gibi, oradan oraya uçuyorlar. Sonunda tüm parti olarak tepe taklak olacaklar. Bize yazık, bizde bunları bir işe yarayacaklar sanmıştık.
 tuna
 7 Eylül 2023 Perşembe 16:10
özlale ilk lalesini yedi
 
 7 Eylül 2023 Perşembe 15:22
Daha bunu bile bilmeyen birisini aday diye önümüze koymuşlar.
 İzmir'li
 7 Eylül 2023 Perşembe 14:40
İzmir'liler bunu ben belediye başkanı adayı olarak belirledim dedinizmi,%5 izmirden zor alırsınız.Bu öfke ve ruh haliyle partinizde çok kıymetli insanlar olmasına rağmen yerel seçimlerde ülke genelinde alacağınız oy oranı da genel seçimin üstünde olmayacaktır.Eriyorsunuz Meral hanım.6'lı masadan kalkarken öfkeli konuşmanızı ve dönüşünüzdeki fotoğraftaki halinizi unutmadı bu seçmenler.
 izmir
 7 Eylül 2023 Perşembe 14:05
Seçimde oy almak için ( Ne anlama geldiğini artık unuttukları ) Kuran'ı Kerim'imi ve Atatürk'ümü , benden izin almadan kullananlara ...BİZ NE DİYELİM ...
 Alper Selen
 7 Eylül 2023 Perşembe 14:05
Bir ileri iki geri, hergün fikir değiştiriyorlar. Rüzgar nereden eserse uçuruyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git