Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yalın, stadyum konseri için konuştu: Futbolcu gibi hazırlanıyorum
Kültür - Sanat
24 Nisan 2024 Çarşamba 20:20

Yalın, stadyum konseri için konuştu: Futbolcu gibi hazırlanıyorum

Ünlü şarkıcı Yalın, 31 Mayıs'ta kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Stadyumu'nda konser verecek. Basın toplantısı yapan şarkıcı, "Teklif geldiğinde 'Deli bunlar' demiştim. Şimdi bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum. Konsere futbolcu gibi hazırlanıyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılında 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda dev bir konser verecek.

"DELİ BUNLAR"
Konser öncesi basın toplantısı yapan şarkıcı "20 sene oldu ama ilk defa bir stadyum konseri yapacağım. Teklif geldiğinde 'Deli bunlar' demiştim. Şimdi bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum. Açılışta 10 bin bilet sattık, bu çok gurur verici benim için. Şu an 20 bine gelmek üzere. Kendi bilet rekorumu kıracağım. Konsere futbolcu gibi hazırlanıyoru. Kampa girdim. Antrenman yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu işin fiziksel tarafı, bir de şov tarafı var. Hayatımın en büyük konseri olacak. Bazı şeyler sürpriz kalsın istiyorum ama sahne tasarımından ışık gösterisine finaldeki sürprizlere kadar daha önce izlemedikleri, benim de ilk defa başıma gelecek yüksek enerjili yüksek adrenalinli bir şov hazırlıyorum. Önümüzdeki haftalarda çıkacak yeni bir şarkı var, bu aslında stadyum konserimiz için çıkacak. 20. yıl özel konseri olduğu için ilk bestemi de çalmayı düşünüyorum. Ben beste yaparak başladığım için kariyerime, dedim ki 'Yaptığım şarkılar insanlara ulaşsın' birinci hedefim bu, ikinci hedefim de 'Yıllar sonra da dinlensin.' Bir bestecinin hayali gerçek oldu. 20 yıl sonra bugün hâlâ sahnede en çok istek alan şarkılarımın arasında eski şarkılarım varsa bu bir bestecinin gerçekleşen hayalidir" dedi. (HaberGlobal)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git