Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan: Ezanımız daim, bayrağımız hakim, duamız halistir
Politika
6 Mayıs 2024 Pazartesi 15:56

AK Partili İnan: Ezanımız daim, bayrağımız hakim, duamız halistir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda yapılan nikah töreninde bir kişinin dua etmek istemesinin engellenmesine tepki göstererek, "Ezanımız daim, bayrağımız hakim, duamız halistir" dedi.

Karşıyaka Belediyesinde gerçekleşen bir nikahla ilgili sosyal medyaya düşen videoda kendi nikahlarında dua eden vatandaşın elindeki mikrofon nikah memur tarafından alındı. Vatandaş mikrofonsuz duaya devam ettiler. Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yaşanan bu durumun genetik olduğunu ifade eden İnan; “Bu millete Ezan-ı Muhammediyi çok görenlerin Allah’a dua edenlerle ve edilmesiyle olan sorununun genetik bir mesele olduğunun farkındayız. Kusura bakmayınız millete alerjik beyler ve bayanlar rahatsızlık vermeye devam edeceğiz ezanımız daim bayrağımız hakim duamız halistir…” dedi. 

CHP İzmir Milletvekillerine de seslenen İnan; “Bakalım CHP İzmir Milletvekilleri bir rezaletin üstünü daha yine sessiz kalarak mı örtecekler…” dedi. 




 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Lombak
 7 Mayıs 2024 Salı 12:01
İzmir'i alma düşüncesini bıraktınız. Yrp'ye kaptırdığınız oyların peşine düştünüz. Yandı gülüm keten helva!
 
 7 Mayıs 2024 Salı 08:14
Başladınız yine mağdur edebiyatına
 
 6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:37
Adamlar yine mağdur oldu.
 Aklıma nereden geldiyse
 6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:21
Bir arkadaşım vardı, sürekli vatan-millet- sakarya derdi, sonra bedelli yaptı.
 Dayı
 6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:16
Urfalı birader hepimiz müslümunız veya başka dine mensubuz. resmi nikah özlük ve hukuki haklar için vardir. çağir evine hocayı veya dini nikahini camide, müftülükte kıysinlar et duani aslolan budur. başka yerlere çekme..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git