Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan’dan Soyer’e Menderes göndermesi ve onay çıkışı: Bahane kalmadı!
Politika
19 Ağustos 2023 Cumartesi 12:09

AK Partili İnan’dan Soyer’e Menderes göndermesi ve onay çıkışı: Bahane kalmadı!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Tunç Soyer'e Harmandalı Katı Atık Depolama Alanı ve Menderes'te yapılması planlanan katı atık tesisi üzerinden gönderme yaparak, "Hizmetsizliği alışkanlık haline getirmiş CHP ve Tunç Soyer'in şikayet edeceği, bahane olarak kullanacağı bir gündem kalmamıştır. Ellerinde kala kala 7 ayları kalmıştır. Geri sayım başladı..." dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Tunç Soyer'in sosyal medya üzerinden videolu yaptığı açıklamaya tepki göstererek yanıt verdi. İzmir'in çevre sorunlarıyla boğuştuğunu dile getiren AK Partili İnan, "Yıllardır Harmandalı'ya tek faydası olmayanların böyle bir yetkisi de yoktur. 25 yıldır İzmir’i siz yönetiyorsunuz, çöp sorununu sürekli halının altına süpürmüşsünüz, ilgili Bakanlıkların yaptığı teknik uyarıları dikkate almamışsınız. Sizin tek anladığınız konu vahşi depolamadır. Maalesef bu yönteminizle İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız" dedi. 

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan AK Partili İnan şu ifadeleri kullandı:

Mülga Twitter yeni adıyla X seçim öncesinde; “Yalan, Acziyet ve Çaresizlik Depolama Alanı” değildir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının “Sosyal Medya Heyelanı Riski” taşıyan paylaşımlarına karşı tüm İzmirli hemşerilerimi seçime kadar daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

Tunç Soyer yalan yanlış bilgiler dolu bir video paylaşımı yapmış. Yaptığı hataların sonucu olarak kamera karşısında suçlu aramaya koyulmuştur. Atık su ve katı atık tesisleriyle İzmir'i tüm çevre sorunlarıyla boğuşturan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sıradaki hedefi Menderes'tir. Harmandalı'yı Menderes'e taşımak çözüm olmadığı gibi tam aksine Menderes'e büyük bir saldırıdır. Yıllardır Harmandalı'ya tek faydası olmayanların böyle bir yetkisi de yoktur. 25 yıldır İzmir’i siz yönetiyorsunuz, çöp sorununu sürekli halının altına süpürmüşsünüz, ilgili Bakanlıkların yaptığı teknik uyarıları dikkate almamışsınız. Sizin tek anladığınız konu vahşi depolamadır. Maalesef bu yönteminizle İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız.

Bu sırada; 

HÜKÜMETİMİZ, HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞIMIZ,

Narlıdere Metrosu,

Konak Tramvayı yeni araç alımı,

Çiğli Tramvayı ve

Buca Metrosu için finansman imkanlarına kavuşturulmasıyla ilgili onay vermiştir.

AK Parti için İzmir'in önemi büyüktür.

Recep Tayyip Erdoğan için İzmirlilerin yeri ayrıdır. Hayırlı uğurlu olsun.

Biz bu anlam ve önem uğruna çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Hükümetimiz İzmir için bu adımları atarken Tunç Soyer vaktini terörü övenlere, MİT mensuplarımızı deşifre edenlere, Gezi Parkı isyanı faillerine ayırıp cezaevi ziyareti yaptı.

Hizmetsizliği alışkanlık haline getirmiş CHP ve Tunç Soyer'in şikayet edeceği, bahane olarak kullanacağı bir gündem kalmamıştır.

Ellerinde kala kala 7 ayları kalmıştır :) Geri sayım başladı...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 20 Ağustos 2023 Pazar 01:19
bulunan her yere itiraz etmişler, onay vermemişler, trol çıkmış hizmetsiz bi 5 yıl daha diyor. Dalga mı geçiyorsun? Bir baraj yaptılar, dibi delik. Konuşan yok. Al sana hizmet! Atatürk konusuna hiç girmiyorum bile.
 Genç Miletvekiline
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:56
Yaşın genç olduğu için belki bilmiyorsundur , çok yıllar önce Binali Yıldırım İzmir'e Otogar Metrosunu yapmaya söz vermişti. Herhalde seno zamanlar ilkokula filan gidiyordun. Git Binali Amcana sor da öğren.
 ATATÜRKÇÜ
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 18:01
TROL FALAN...ATATÜRK TEK PARTİNİN TEKELİNDE DEĞİLDİR...ATAM GİBİ GÖÇMENİM BENDE...NE DİYEYİM SU HAVZANIZA ÇÖP TESİSİ YAPILSIN SUSUZ KALSIN İZMİR..HİZMETSİZ Bİ 5 YIL DAHA GEÇSİN...AYNEN DEVAM....
 Red Kit
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:18
Atatürkçü rumuzlu trol çarşı, pazar yangın yeri sen oy vereceğin partiyi değiştirdin mi?
 Bülent Işık
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:02
Biraz erken olmamış mı 7 ay kala? Göztepe ,Sakaryaspor maçını stad yokluğundan Akhisar 'da oynamak zorunda kaldı ve yenildi.
 Lan bırak!
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 13:54
Son zamanlarda troller Atatürkçü, İzmirli, partili, gerçek İzmirli vb. isimlerle yorum yazıyorlar. Özellikle seçim zamanı ortaya çıkarlar, sonra yok olurlar.
 Açıklayın da bilelim
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 13:20
Ak Parti'ye göre katı atık bertaraf tesisi tam olarak hangi ilçeye ve nereye yapılmalıdır? Yerel seçimleri alırsanız tam olarak nereye yapacaksınız? Ak Parti olarak katı atık bertaraf tesisi projeniz var mı, varsa nereye yapmayı planlıyorsunuz? Sabah akşam çöp eleştirenlerin herhalde projesi vardır değil mi? TÜİK göre en çok arıtma tesisi olan İzmir'de merkezde sayenizde çöp tesisi yapılamadı. İnanılmaz zaman, para, enerji kaybı var. Ankara'da çöp tesisi AVM'lerin, apartmanların dibinde, Mamak'ta yahu! O bölgede çok defa bulundum. Bilmeyenin tesisin varlığından bile haberi olmaz.
 ATATÜRKÇÜ
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 13:18
çok doğru konuşan genç bir arkadaş...ama bir şeyi unutuyor izmir koksada susuzda kalsa yolsuzda kalsa hizmetsizde kalsa körü körüne oyunu verir...malesef...
 Konak
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 13:01
Anlaşılıyorki AKP İzmir de yerel yönetimler secimine gençler üzerinden gitmeyi hedefledi, AKP gençlik kolları başkanı genci millet vekili yaptı, bu İzmir vekili seçilen gençte CHP li belediyelleri yerden yere vurarak taraftar kazanmaya çalışıyor. AKP li genç bilmiyorki zamanında İzmirli AKP ye vermemek için Cem Uzanın Genç Partisini İzmirde öne çıkartmıştı.
 Otogar metro ne oldu?
 19 Ağustos 2023 Cumartesi 12:25
Metroları ve tramvayı yapan belediye değil de sanki bunlar yapıyor. Zahmet olmuş, aylar sonra onay vermişsiniz. Bahane tam olarak ne o da anlaşılır değil.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git