Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir İl Kongresi karıştı!
Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 13:06

CHP İzmir İl Kongresi karıştı!

İl başkanını seçmek için sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü seçiminde blok listeli seçim yapılması için divana öneri sunulması sonrası büyük gerginlik yaşandı. Oturuma ara verilmesinin ardından kongre yeniden başladı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi  İzmir İl kongresinde günlerdir devam eden çarşaf-blok liste tartışmaları kongre gününde kavgaya neden oldu.

152 delegenin blok liste için öneri vermesi sonrası çarşaf liste savunucuları kongrede gerginlik çıkardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koruma ekibinin protesto edenleri kürsüden uzak tutması için müdahale etmesi sonrası gerginlik kavgaya dönüşürken, yumruklar konuştu.

1 saatlik aranın ardından kongre yeniden başladı.

Divan başkanı salonu yatıştırmaya çalışsa da iki taraf arasındaki gerginlik büyüdü. Taraflar Aslanoğlu ve Özgür Özel’e yönelmesi sonrası ipler koparken, Soyer ve Aslanoğlu güvenlik aracılığı ile salondan güçlükle çıkartıldı.

Yaşanan arbedede milletvekilleri ve konuk parti temsilcileri kavga arasında kalırken güvenlik güçleri belediye başkanlarını korumak için salona girdi.

Yaşanan tartışmada ayrıca bir partili kürsüdeki mikrofonu alması ise dikkat çekti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Chp
 18 Eylül 2023 Pazartesi 08:32
Yeni seçilen ekibe başarılar diliyorum fakat Tunç soyer olduğu müddetçe İzmir büyükşehir sıkıntı. Uyarıları dikkate almayan sonucuna katlanır.
 YAZIKKKK
 17 Eylül 2023 Pazar 12:47
CHP DE KOLTUKTAN KALMAK İÇİN KASEDİN ÇIKMASIMI GEREKLİ ........
 İSTİFA
 17 Eylül 2023 Pazar 12:42
BUNLAR BİRDE İZMİRİ YÖNETİYOR......KEMAL İSTİFA
 Vatandaş
 17 Eylül 2023 Pazar 09:31
Memleketi kurtarmak için ne kadar azimli çalışkan siyasetçiler varmış da bizler saflar bilmiyoruz,artık oylar patlar gider...
 Öz CHP’li
 17 Eylül 2023 Pazar 09:27
Siyasetten geçinen, hayatında bir iş yapmamış, bir baltaya sap olmamış, belediyede çalışır görünüp işe gitmemiş insanların mücadelesi ! Yazıklar olsun.
 başkent
 16 Eylül 2023 Cumartesi 22:58
Şakir başak kongre salonuna mafyayi bulastirmis...
 Ziyaa
 16 Eylül 2023 Cumartesi 20:54
Kavgalar,sandalyeler, birbirine saldırmalar... Ne büyük pasta imiş bu iznir.. Sizden İzmir'e ne hayır gelir?? Sandıkta İzmirliler size gereken cevabı verecek...
 Yazık bu chp ye
 16 Eylül 2023 Cumartesi 20:00
Daha içinizde bir il başkanını seçerken bile kavga, dövüş ediyorsunuz... Nerde hak, hukuk, adalet? Tek bildiğiniz cepleriniz koltuklarınız gitmesin.. İzmirliler sizlerin gerçek yüzünü gördü sandıkta oylar iyi parti adayı Ümit bey e
 örgüt...
 16 Eylül 2023 Cumartesi 18:50
Tunç soyer partiyi ne hale getirdi aziz baskan zamanında boylemiydi...
 komedi
 16 Eylül 2023 Cumartesi 18:22
bildiğimiz klasik cehape:)
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git