Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Aslanoğlu'ndan Ankara çıkarması... Zafer sonrası Lider'e ziyaret!
Politika
19 Eylül 2023 Salı 17:15

CHP'li Aslanoğlu'ndan Ankara çıkarması... Zafer sonrası Lider'e ziyaret!

Kongreden zaferle çıkan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Aslanoğlu, olaylı kongrede yaşananlar ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar ile ilgili Kılıçdaroğlu'na bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - Kurultay sürecinin devam ettiği CHP'de İzmir kongresinden zaferle ayrılan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Aslanoğlu şunları söyledi:

38. Olağan İl Kongremizin ardndan, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, 100. yıl etkinliklerimiz, kongre sürecimiz ve yeni dönemde yapacağımız çalışmalar hakkında kendisine bir sunum yaptım.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmir
 20 Eylül 2023 Çarşamba 14:59
Her şey yolundaymış gibi çekildiğiniz pozlara bile tahammülümüz yok artık .Seçmenle dalga geçiyorsunuz siz ..Bi gidin artık . Yok ettiniz partiyi.
 Vatandaş
 20 Eylül 2023 Çarşamba 14:09
Mart yerel seçimlerde parti üyeleri ve halk kesinlikle oy vermeyecektir sandık gücünü kullanacaktır çünkü parti elitislerin elinde sonuç ne olursa olsun sonu nereye kadar giderse gitsin yeterki bunlar gitsinler...
 Partili
 20 Eylül 2023 Çarşamba 13:51
Tabanın , üyenin içi kan ağlıyor delegeleriniz ve sizler mutlu azınlık zafermi kazandınız? Değişim derken ön seçimsiz delegelerinizle seç beni seçeyim seni ile hangi değişimden söz edip üyeyi ayağa kaldıracaksınız değişim yoksa oy da yok. K.K on üç seçim kaybetmiş sizler halen umudunuza ona bağlamışsınız traji komik vaka gibisiniz seçilmişler bu aymazlıktan vazgeçin tarih sizleri affetmeyecek.
 İzmirli ye Cevap
 20 Eylül 2023 Çarşamba 12:23
İzmirli bu ekip bu yapı İzmir'i koparmaya geldi, Sence giderler mi? İzbeton'nun bütçesini bir araştır 30 ilçeye yapılan işleri bir düşün alt yapı işleri adı altında! Başındaki kişiyi de bir araştır tunç un prensi heval tuncayın avukatı ve kankası.. Hadi sana bir daha sorayım sence bu yapı gider mi? Sen olsan ballı böreği ( İzmir'i ) burakıp gidermisin?? Onlar defolup gitmiycek... Taa ki İzmirli seçmen derin uykularından uyanıp bunlara bu dersim çetesine oy vermeyi bırakıncaya kadar bunlar İzmir'i yemeye devam edecekler... Takım tutar gibi takım tutmayın... Tıpış tıpış oy vermeyi bırakın ve açın gözlerinizi.. Açın artık!
 Milletin Aklı İle Dalga Geçmeye Devam
 20 Eylül 2023 Çarşamba 10:47
Neyin zaferi, seçim filan mı kazandınız? Halen daha bu maskeli Atatürkçüler'e, Dersim çetesine, İzmir'i çantada keklik görenlere tıpış tıpış oy vermeye devam mı tamam mı..?
 izmirli
 20 Eylül 2023 Çarşamba 10:23
bu ekip partiden defolup gitmeden bu ülkeye huzur yok.. atilla kart'ın açıklamalarından hiç utanmıyor cevap bile veremiyorsunuz..
 Asım ŞAİR
 20 Eylül 2023 Çarşamba 09:24
Hani derler ya " Körler sağırlar, birbirini ağırlar " Parti sürekli kan kaybediyor, bırakın CHP ye sempati duyanları Partinin üyesi dahi boykot edip oy vermek istemiyor. Geçmiş seçimi kazansaydınız kutlamanızı yapardınız !.. Şimdi kendi aranızdaki yarışı zafer olarak ilan ediyorsunuz. Vah halimize vah ne Parti ne günlere kaldı..
 Ahmet
 20 Eylül 2023 Çarşamba 09:17
Zafer mi? :))) Çevik kuvvetin dahil olduğu, il başkanının ve KOCA büyükşehir belediye başkanının güvenlik görevlileri ile dışarı kaçırıldığı kongre... Güzel zafermiş sayın İl başkanı:) Başarılarınızın devamıı dilerim:)
 Tayyar
 19 Eylül 2023 Salı 23:09
Yerel Seçimde bakalım nasıl zafer kazanacaksınız...Partime artık oy veresim gelmiyor
 YETER KEMAL
 19 Eylül 2023 Salı 22:59
Bu ziyaretin adı; sen beni atadın bende seni destekleyeceğim. Ziyaretidir. CHP ye KIYMAYIN. İL bAŞKANI OLMADAN iZMİR SENİ TANIMIYORDU, BUNDAN BÖYLE TANIYACAK. Ziyaretin amacı nedir; Siz beni atadınız bak 3 ayda izmirde okus pokus zafer kazandım. Sayın Kemal bey Lütfen parti oylarını 20 lerin altına getirmeden, Genel Başkanlıktan ayrılan, aksi halde ; Seçmen CHP yi boykot edecek.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git