Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EBSO heyetinden Tugay'a ziyaret... İşbirliği mesajları!
İş Dünyası
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:39

EBSO heyetinden Tugay'a ziyaret... İşbirliği mesajları!

Yeni seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret eden EBSO heyeti başarı dileklerini iletti. Ziyarette EBSO heyeti İzmir için işbirliklerine hazır olduklarını dile getirdi.

EGEDESONSÖZ - Ege Bölge Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Meclis Başkanı H. İbrahim Gökçüoğlu ve EBSO Yönetim Kurulu üyeleri, yeni seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etti.

Başarı dileklerini ileten heyet çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yorgancılar şu ifadeleri kullandı:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kentimizin öncelikli konularını paylaştığımız görüşmemizde, İzmir’in zengin sanayi yapısı ve planlı kalkınmanın temeli OSB’lerimize ve Odamız öncülüğünde kurulmuş olan, Büyükşehir Belediyemizin de katılım ve katkılarıyla çalışmalarını yürüttüğümüz İzmir OSB’ler ve Serbest Bölgeler Platformumuza ilişkin bilgilendirmede bulunduk.
Zengin üretim, ticaret ve turizm potansiyeliyle Ege’nin incisi, ülkemizin batı’ya dönük aydınlık kenti İzmirimiz için elimizden gelen her türlü katkıyı koymaya her zamanki gibi hazır olduğumuzu ifade ettik. Sayın Başkanımıza yeni görevi ve çalışma döneminde üstün başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git