Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in o belediyesinde cinsel içerikli mesaj skandalı... Müdür mevkidaşını taciz etti!
Yerel Yönetimler
6 Mart 2023 Pazartesi 09:54

İzmir’in o belediyesinde cinsel içerikli mesaj skandalı... Müdür mevkidaşını taciz etti!

Seferihisar Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürü olan E.D.’nin aynı belediyenin İnsan Kaynakları Müdürü A.M.O.D’ye attığı cinsel içerikli mesajlar ortalığı karıştırdı. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in müdahalesiyle müdür açığa alınırken kadın müdür Cumhuriyet Savcılığı’na giderek şikayetçi oldu.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Seferihisar Belediyesi’nde yaşanan olay ilçeyi karıştırdı. Belediyede uzun yıllardır imar ve şehircilik müdürü olarak görev yapan E.D. geçtiğimiz hafta gece geç saatte aynı belediyenin İnsan Kaynakları Müdürü olan  A.M.O.D’ye mesaj attı.

İlk olarak sosyal medya platformlarından videolar gönderen E.D. bir süre sonra cinsel içerikli videolar ve mesajlar göndermeye başladı. Duruma tepki gösteren kadın müdür mesajları ailesiyle paylaşınca olay büyüyerek belediyeye yansıdı. Konunun yayılması ve duyulması üzerine belediyede birçok müdür ve üst düzey yetkili ile kadın çalışanlar duruma tepki gösterdi.

Seferihisar Belediyesi’nde yaşanan video skandalının ardından kadın müdür Seferihisar Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak mevkidaşından şikayetçi oldu. Savcılık şikayet üzerine işlem yaparken ifadesine başvurulan müdürün ise “Asil isimli bir arkadaşı olduğunu, video ve mesajları ona göndermek istediğini fakat yanlışlıkla A.M.O.D. ismine gönderdiğini söylediği” ifade edildi.

GÖREVDEN ALINDI
Olayın Seferihisar’da yankı uyandırması ve belediyede tartışmalara neden olması üzerine duruma müdahale eden Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İmar ve Şehircilik Müdürü E.D.’yi görevden aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gerçek
 16 Mayıs 2023 Salı 01:29
Hiç tanımadığınız birine yorum yapıyor iftira atıyorsunuz, yok Gaziemir dede yapmış, ayıptır yaa.
 Egenin Yiğitleri
 7 Mart 2023 Salı 10:12
Normal abi chp zihniyeti deyişmez
 125345
 7 Mart 2023 Salı 09:12
oooo hollerde olan olaylar varken:)
 Gerçek
 6 Mart 2023 Pazartesi 14:58
Başarılı bir bürokrata atılanlar doğu değil. Lütfen.
 
 6 Mart 2023 Pazartesi 13:35
Bu Erkan D. gaziemir belediyesinde çalışıyordu ve istifa edip başkanlığa aday adayı oldu, arda başkan atanınca ona görev vermedi ve seferihisara gitti. Gaziemirde de aynı haltları yemiş.
 altan koralttan
 6 Mart 2023 Pazartesi 12:09
chp dallas mübarek...
 Gaziemirli Belediye İşçisi
 6 Mart 2023 Pazartesi 11:54
ismail başkana helal olsun.tüm siyasetçilere örnek olsun.
 Seferhisarlı
 6 Mart 2023 Pazartesi 11:48
Belediyede asıl işler dururken demekki bu konuşulması dahi ayıp ve zul olan olaylar zinciri yapılıyor,belediye üstüne düşen işleri ne zaman olacağını kimse bilmiyor,çünkü ön seçim yok kıdem yok liyakat hiç yok Ankara'dan atama yapılan belediye başkanları ile bu işler bu kadar olur...
 Gaziemir Belediyesi
 6 Mart 2023 Pazartesi 11:36
Bu Erkan geçmişi hep pislikle dolu daha önce Gaziemir belediyesinde de bi güvenlik görevlisiyle videoları çıkmıştı Seferihisar belediyesine gitti orda rahat durmadı anlaşılan
 SOKAK_2
 6 Mart 2023 Pazartesi 10:51
Kedidir kedi (!).
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git