Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli firma Azerbaycan pazarına giriyor
İş Dünyası
24 Nisan 2024 Çarşamba 12:07

İzmirli firma Azerbaycan pazarına giriyor

İzmir merkezli dijital cüzdan girişimi Fely, uluslararası pazarlara açılma sürecinde ilk adım olarak Azerbaycan’da faaliyet göstermeye başlayacağını duyurdu. Fely Kurucu Ortağı Serkan İçer, bu büyük adımı, "Fely henüz 5'inci ayında büyük bir ivme kaydederek Azerbaycan operasyonlarına başlama kararı aldık" ifadeleriyle duyurdu.

İzmir merkezli dijital cüzdan girişimi Fely, uluslararası pazarlara açılma sürecinde ilk adım olarak Azerbaycan’da faaliyet göstermeye başlayacağını duyurdu. Fely Kurucu Ortağı Serkan İçer, bu büyük adımı, “Fely henüz 5’inci ayında büyük bir ivme kaydederek Azerbaycan operasyonlarına başlama kararı aldık. Hem yeni özelliklerimiz hem de Azerbaycan açılımımız ile nakit ve kredi kartını birçok alanda oyundan çıkartıp, nakitsiz toplum yaratmak için üst seviye geliştirmeler yapacağımıza inanıyoruz. 5 aylık bir süreçte döviz ile gelir elde edeceğiz. Festivallerde iyi bir deneyime sahibiz. Restoran, kafe ve plajlar için profesyonel bir ekip oluşturduk. İnsanların rahatlıkla kazanç elde edeceği, ödemelerini sadakat programları dahilinde yapacağı bir dünya oluşturduk. Sistemimizle işletme sahipleri, organizatör ve sponsorlar, karmaşık yönetim sistemleri olmadan, sadakat ve saha yönetimini rahatlıkla gerçekleştirebiliyor,” sözleriyle açıkladı.

Ayrıca, Serkan İçer, şirketin Kasım ayından bu yana 25 binden fazla kullanıcıya hizmet verdiğini belirterek, “5 ayda 25 bin kullanıcıya hizmet verdik” vurgusuyla başarının altını çizdi. Azerbaycan’daki operasyonların başında ise, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev‘den inovasyon alanında devlet nişanı almış Tariyel Aghazada yer alacak. İlk etapta 50’den fazla restoran ve kafeyle işbirliği yapacaklarını belirten İçer, kısa sürede bu sayıyı artırarak başarılarına yenilerini eklemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

İçer ayrıca, işletmelerin kendi dijital cüzdanlarını oluşturarak, müşteri bağlılığını artırabileceğini ve herhangi bir ekstra ücret ödemeden bu süreci yönetebileceklerini ifade etti. Özellikle festivallerde her satış noktasında hızlı raporlama imkânı sunan sistem, gün sonunda da hesaplamaları kolaylaştırıyor. Kafelere özel olarak geliştirilen dijital cüzdanlar ise müşterilere kolay bakiye yükleme ve kasada karekod ile nakitsiz, temassız, hızlı ödeme imkanı sunuyor. Tüketicilere ise tek bir uygulama üzerinden kafelerde, restoranlarda, plajlarda ve stadyumlarda ödeme yapma olanağı tanıyan Fely, sadakat programları ile de hediye ürünler ve indirimler sunmayı planlıyor.

Serkan İçer, Fintech Factory Hızlandırma Programı partnerlerinden Sabrican Zaim ve Hasan Jabbarov‘un şirkete ilk yatırım turunda katıldıklarını ve onların deneyimleriyle Fely‘i farklı pazarlara taşımayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesi için yapılan anlaşmalar ve 2024 sonuna kadar planlanan ikinci tur yatırımlar ile yüz binlerce kullanıcıya ulaşmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git