Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nesrin Cavadzade'den spor sonrası bikinili poz
Magazin
23 Ağustos 2023 Çarşamba 08:45

Nesrin Cavadzade'den spor sonrası bikinili poz

Cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Nesrin Cavadzade sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Nesrin Cavadzade son olarak bikinili spor pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.

Her paylaşımı olay olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda plajda üstsüz güneşlenirken görüntülenmiş ve bu görüntüleriyle uzun süre konuşulmuştu.

İddialara göre ünlü oyuncu o anların yayınlanmasının ardından kendini eve kapamış ve 4 gün boyunca ağladığı iddia edilmişti.

Yaşadığı olayı atlatmak isteyen Nesrin Cavadzade ilerleyen günlerde babasıyla güneşlendiği fotoğrafı paylaşarak, keyfinin yerine geldiğini duyurmuştu

Güzelliğiyle her daim gözlerine üzerine çeken Nesrin Cavadzade son olarak ise spor sonrası bikinili paylaşımıyla takipçilerinin karşısına çıktı.

Kapalı havuzda yüzerek spor yapan Nesrin Cavadzade, bikinili paylaştığı karesine ‘bugünkü kardiyo’ notunu düştü.

Geçtiğimiz aylarda bir dergiye röportaj veren güzel oyuncu, formunu glüteni hayatından çıkartarak koruduğunu açıkladı. Yıllardır ekmek yemediğini söyleyen oyuncu, "Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok.

Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum" dedi.

Güzel oyuncu kendisinin çok fevri bir insan olduğunu belirtti. Bu yönünden hoşlanmayan Cavadzade, kötü bulduğu huyundan kurtulmak için de çabalıyormuş.

Konuyla ilgili 'Fazla fevriyim. Bu yönümü törpülemeye çalışıyorum' açıklamasında bulundu. Aynı zamanda kendisi hakkında sevdiği yönleri olduğunu da belirtti. Nesrin Cavadzade, kendisi için 'Çalışkan, merhametli ve vicdanlı bir kadınım.' dedi.

Kendisi hakkında acımasız olduğunu da şu sözlerle belirtti; 'Kendimi diken üzerinde izliyorum hep. Hatalarım gözüme çok çarpıyor. Kendime karşı çok acımasızım.'

Nesrin Cavadzade, kendisini bir gruba dahil etmediğini belirtti. Bir grupla beraber hareket etmenin ona göre olmadığını, daima bireysel olmak istediğin ise 'Hiçbir zaman bir grubun parçası olmadım. Kolektif bir şekilde hareket etmeyi cazip bulmadım. Bireysel biriyim' sözleriyle açıkladı.(POSTA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git