Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tunç'tan DEM Parti açıklaması: Kapatılabilir!
Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 11:53

Tunç'tan DEM Parti açıklaması: Kapatılabilir!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'lilere yönelik soruşturmaya ilişkin, "Demokrasilerde şiddete yer olmaz, teröre müsaade edilmez. Milletin sinir uçlarıyla oynarsanız soruşturma ile karşılaşırsınız. DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'lilere soruşturmaya yönelik gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bakan Tunç, şunları kaydetti;

Diyarbakır Sur'daki adli soruşturma devam ediyor. Ülkemizin milletimizin birlik beraberliği ile ilgili konularda sinir uçlarıyla oynarsanız adli ve idari soruşturmalarla karşı karşıya kalırsınız.

Yasal mevzuat çerçevesi içinde bir belediye terörü destekliyorsa geçmişte uygulamalı gördük. Hiç kimse durduk yere kayyum atanmasını parti kapatılmasını ister mi? Millet düşmanlarına kaynakları aktarırsanız anayasa ve kanunlar çerçevesi içinde o yetkiler kullanılır. Bu yetkileri kullanmak zorunda kalmamalı. 

Millet size teröre destek olun diye oy vermiyor. DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Lombak
 24 Nisan 2024 Çarşamba 14:13
Rüştünüzün ispatı için önce HDP'nin kapatılması gerekir. HDP kapatildıktan sonra devlet der ki bak. Atatürk'e hakaret edersen, "Van"dalizme devam edersen, hele hele şehir savaşları için belediye araçlarıyla yollara bomba döşersen DEM'in akibeti de aynı olur. Akıllı devletler böyle yapar. Ama maalesef şirazesi kaymış bir Anayasa Mahkemesi var. Terör partisine milyonlarca lira aktaran bir devlet var....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git