Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşananları anlattı… Jak Eskinazi’ye suikast planı!
Ekonomi
31 Mayıs 2024 Cuma 13:30

Yaşananları anlattı… Jak Eskinazi’ye suikast planı!

Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi “Şahsıma yönelik bir suikast girişimi olabileceğine dair uyarıldığım doğrudur. Bir ay kadar önce bu bilgi tarafıma ulaştırıldı. Ben uzun süredir zaten güvenlik birimleri tarafından korunan birisiyim, bu olayın ardından daha titiz bir şekilde korunuyorum. Suikasti planladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alınmış, 7’sini tutuklanmış, inanın bu konuda bir şey bilmiyorum” dedi.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi'ye suikast hazırlığı yapıldığı, suikastı planladığı öne sürülen ekibin çökertildiği iddia edildi.

Suikasti yer altı dünyasından Taşkın Yorulmaz’ın yaptığı ve gözaltına alındığı iddia edilen 9 kişiden 7’sinin tutuklandığı haberleri büyük yankı uyandırırken, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Egedesonsöz’e konuyla ilgili açıklamada bulundu.

O KONUDA BİR ŞEY BİLMİYORUM
Yaklaşık bir ay önce, “Size karşı bir suikast olabilir” şeklinde uyarı aldığını doğrulayan Jak Eskinazi, şu açıklamalarda bulundu:

“Şahsıma yönelik bir suikast girişimi olabileceğine dair uyarıldığım doğrudur. Bir ay kadar önce bu bilgi tarafıma ulaştırıldı. Ben uzun süredir zaten güvenlik birimleri tarafından korunan birisiyim, bu olayın ardından daha titiz bir şekilde korunuyorum. Suikasti planladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alınmış, 7’sini tutuklanmış, inanın bu konuda bir şey bilmiyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Demir donmez
 1 Haziran 2024 Cumartesi 11:44
Geçmiş olsun dostum allah korusun
 Dost
 31 Mayıs 2024 Cuma 22:11
İzmir''deki Musevi dostlarımız Türklük hususunda örnek alınacak bilince sahip , gerçek anlamda vatansever insanlardır. Bugün sayelerinde on binlerce insan evlerine ekmek götürüyor. Tarihin her döneminde birbirine düşman olmamış insanlarız. Bu tür çirkin haberleri görmemek ümidiyle...
 ST
 31 Mayıs 2024 Cuma 22:02
Azmettirenleri ciddi olarak araştırmak lazım.
 Lombak
 31 Mayıs 2024 Cuma 20:25
Türkiye Yahudileri yeri geldiğinde Türkten daha Türktür. Bizden de daha vatanseverdir. Benim bakışım bizden oldukları yönünde. İsraille ilgili olanlar 50lerde 60larda İzmir'den de İsrail'e göç ettiler zaten. Benim kendisine eleştirlerim ekonomi politikası ile ilgili ve paraya değer kaybettirip fason üretime ve ucuz işgücüne dayalı marka olamayan uretim tarzının ülkemize bir şey katmadığı ile ilgili. Bu taez üretimde bulunan işletmelerin de pekala Mısır gibi daha avanyajlı buldukları ülkelere taşınabileceklerini düşünüyorum. Bu konuda da çok net olduğumu düşünüyorum.
 
 31 Mayıs 2024 Cuma 17:30
Yok canım; hiç öyle görünmüyor!
 resmi eröz
 31 Mayıs 2024 Cuma 16:25
izmirli takma isimli kişi jak bey senden daha izmirli senden daha vatansever ve bu ülke için emin ol senden daha çok fedakar bir işverendir. dört dörtlük bir türk vatandaşıdır ne güzel iş takma isimle ona buna hakaret etmek..
 
 31 Mayıs 2024 Cuma 16:16
Ben bir Türk olarak Filistin sevdam var. Haksızlığa ve adiliğe zulmete karşı koymak benim karakterimde var.
 izmirli
 31 Mayıs 2024 Cuma 16:13
aşağıdaki izmirli jak eskinazi senden daha izmirin yerlisidir arzu ediyorsan sen git...
 
 31 Mayıs 2024 Cuma 16:03
15:41 tehdit mi ediyorsun? Herhalde beyefendinin avukatları görüyordur?
 izmirli
 31 Mayıs 2024 Cuma 15:41
çok sevdiğin israiline git orada seni iyi korurlar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git