Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Tutmadıkları orucun iftarını yapıyorlar’ demişti, ‘R’ yaptı: ‘Şahin söylem’den uzak duracağız!
Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 11:55

‘Tutmadıkları orucun iftarını yapıyorlar’ demişti, ‘R’ yaptı: ‘Şahin söylem’den uzak duracağız!

Yerel seçimde Konak Belediye Başkan adayı olan ve 39 bin 235 oy farkla seçim kaybeden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, katıldığı bir toplantıda CHP’lileri hedef alarak “Tutmadıkları orucun iftarını yapıyorlar” demişti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı sıfatıyla koordinatörü olduğu Denizli, Manisa, Muğla ve Aydın’da toplantılar yapan Çankırı söylem değişikliğine gideceklerini söyleyerek “şahin söylemlerden uzak durup karınca misali çalışmaya devam” kararı aldıklarını belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı sıfatıyla sorumlu olduğu Denizli, Manisa, Aydın ve Muğla’da partisinin il başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile kentin seçilmiş belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

SEÇİM SONUÇLARI CANIMIZI ACITTI
İki gün süren ziyaretlerin temaslarına ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Bir seçim atlattık. AK Parti girdiği 18 seçimde birinci parti olmuştur. 19’uncu seçimde ikinci parti konumuna düşmek elbette canımızı acıtmıştır. Lakin vatandaşımızın verdiği karara saygı duyduk ve aksi yönde hareket etmedik. Bu sebeple partimizde hangi kademe olursa olsun tüm isimler görevinin başındadır.  Tıpkı bu toplantıda olduğu gibi. Biz seçim sonrasında gölgede kalanlardan hiçbir zaman olmadık. Seçim bitmiş olabilir ama bizim yarışımız bitmedi” dedi.

İKİRCİKLİ DAVRANMADIK
Söylem değişikliği kararı aldıklarını duyuran Çankırı, Dört ilde yaptığımız tüm görüş alışverişlerinde ortaya çıkan fotoğrafta şahin söylemlerden uzak durup karınca misali çalışmaya devam kararı oldu. Çünkü parti olarak en iyi yaptığımız şey hizmet odaklı çalışmak. Bu düşünceden bu seçimde de hiç uzaklaşmadık. İkircikli davranmadık. Tüm vaatlerimizde nettik. Unutulmamalıdır ki bazı dip dalgalar büyük sıçramalara işarettir” ifadelerini kullandı.

CHP’LİLERİ HEDEF ALMIŞTI
Diğer yandan AK Partili Çankırı, seçimin hemen ardından AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında CHP’lileri hedef almıştı. Çankırı “Şu anda karşıdakiler bizim normalimiz olan samimiyetle yaptığımız kapı kapı gezmeyi, tutmadıkları orucun sahurunu yapıyorlar, iftarını yapıyorlar. Esas takiyeci kendileri... Bizim bu takiyecilere hiçbir şekilde meydanı boş bırakmamız lazım” demişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Siz
 25 Nisan 2024 Perşembe 08:42
Burak kodlu! (havlama diyen kişi) sen şehirlere bakıyorsun asıl memlekete bak, memleket battı, sen büyük resme bak. Bu memleketi AKP batırdı.
 Burak
 24 Nisan 2024 Çarşamba 17:53
Uyuz kağan İzmir i İstanbul u Ankara yı Antalya yı batırdınız. Yakında kemiğini de keserelr bence fazla havlama.
 
 24 Nisan 2024 Çarşamba 17:32
Ulan pvng siz çeyrek yüzyıldır tokatlanıyorsunuz. Dünya da çeyrek yüzyildır iktidar göster bakiim.
 Oğuz Kaan
 24 Nisan 2024 Çarşamba 16:05
Milletin attığı tokatı, “yarabbi şükür” diyerek umursamayanlar bir dahaki sefere Osmanlı Tokatı geliyor, hsberiniz olsun.
 
 24 Nisan 2024 Çarşamba 15:50
İstakoz yemek haram değil Domuz leş kan ve Kafirlerin yani Besmele çekmekten imtina eden yaratıklrın kestikleri hayvanlar haramdır.
 Yorgun Demokrat
 24 Nisan 2024 Çarşamba 15:21
Söylemden çok halktan uzak bir yaşamları değiştirmek gerek. Tutmadıkları orucun iftarını açanlar yine halkın yanında idi. Dinen helal olmayan deniz ürünleri yiyenleri sorgulamak daha yerinde olur.
 TC misafir
 24 Nisan 2024 Çarşamba 15:00
562 bin TL değerinde kol saati takanlar, dünyanın sayılı zenginlerinin girebildiği yerde yemek yiyenler, belediye başkanlık makamını milletin parasıyla saltanat makamı gibi donatıp sefa sürenler neymiş efendim söylem değiştireceklermiş. Yaptıklarınız değişmedikten sonra söyleyeceğiniz laflar değişse ne olacak! Millet sayenizde pazar artıklarıyla karın doyurmaya çalışıyor.
 
 24 Nisan 2024 Çarşamba 13:24
Lüks yerlerde istakoz yiyenler iftar diyor iyi mi!
 Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün
 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:45
(Münafıklar) İman ehli ile karşılaştıkalrı zaman biz sizlerle beraberiz ve iman etmiş kimseleriz derler. Şeytanları ile başbaşa kalınca da şüphesiz biz sizinle beraberiz onlarla yalnızca alay etmekteyiz derer. Bakara Suresi 14. ayet.
 cumhur abi
 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:25
bayrak inmez ezan susmaz!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git