Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti’den istifa eden vekil CHP’ye katıldı
Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 13:05

İYİ Parti’den istifa eden vekil CHP’ye katıldı

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP’ye katıldı. Yanıkömeroğlu’na rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısı öncesinde partisine katılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’na rozetini taktı.

Özel Yanıkömeroğlu’nu, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olarak uzun zaman sonra grubumuzdaki milletvekili sayısındaki artışı hep birlikte yaşayacağız. O yüzden kendisini kendim anons etmek istedim. İstanbul 3. Bölge milletvekili, ODTÜ inşaat fakültesinden mezun, dirençli kentler konusunda uzman, kadın politikaları konusunda önemli çalışmalar yapmış olan, yaklaşık 5 aydır bağımsız milletvekili olan ama Türkiye İttifakı için önemli katkılarını seçimde de gördüğümüz Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nu buraya davet ediyorum” diyerek kürsüye davet etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Günebakan çiçeği
 25 Nisan 2024 Perşembe 10:31
Bir milletvekili meydanlarda halktan oy istiyor sonrada ben bu partiden usandım başka bir partiye gidiyorum diyerek oy verenlere hakaret olarak görülmesi gerekir milletvekili fırıldak olmak için değil hizmet için seçildiğini biliyoruz ama malesef yanılıyoruz.....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git